Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zaļu tomātu mērce

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Zaļi negatavi tomāti
  • Paprika
  • Ķiploka galviņa
  • Lauru lapa
  • Saldais krējums
  • Sāls
  • Citronskābe
  • Svaigi sīpollociņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Pannā sakarsē eļļu, sagriež zaļos tomātus šķēlītēs un liek pannā sautēties ik pa laiciņam nedaudz pievienojot ūdeni, vāra apmēram 15 minūtes, lai mīkstāki.
  2. Tad pievieno sarīvētu papriku un ķiploka galviņu. Tomātiem jau jābūt gandrīz izšķīdušiem. 3) Liekam klāt garšvielas - sāli, šķipsniņu citronskābes, saldo krējumu.
  3. Sautējam 10 minūtes.
  4. Var pievienot arī sojas mērces tējkaroti (tas pēc gaumes).
  5. Īsi pirms noņemšanas pievienojam lauru lapu.
  6. Kad pannu noņemam no uguns, pārberam ar svaigiem sagrieztiem sīpollociņiem.
  7. Pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem vai makaroniem.
  8. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas