Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kupāti jeb cepamdesas

Kupāti jeb cepamdesas

FOTO: Depositphotos.com

Pašgatavotām desām ir pilnīgi cita garša :) Zarnas iespējams iegādāties tirgū vai atsevišķos lielveikalos.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg gaļas jebkura, jebkurās proporcijās - pēc gaumes un izvēles
  • Sāls - pēc garšas
  • Pipari - pēc garšas
  • 1 liels sīpols
  • 5-6 daiviņa/s ķiploka
  • Hmeļi-suneļi
  • Ķimenes
  • Piedevas gaļai pēc izvēles
  • 1.5 metri zarniņu pildīšanai
  • 2 ēd. k. etiķis (jebkurš) vai 50-70 ml vīna (sausā), vai 100 m; granātābola sēklu
  • Adžika - apsmērēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Gaļu un speķi sakapā vai sagriež apmēram 1x1 cm kubiņos.
  2. Smalki sagriež sīpoli un ķiploku.
  3. Samaisa visu kopā ar garšvielām, pievieno etiķi/vīnu, atstāj uz pāris stundām marinēties.
  4. Pilda izskalotās zarniņās.
  5. 1 minūti vāra verdošā ūdenī, nedaudz atdzesē un apsmērē ar adžiku.
  6. Cep cepeškrāsnī 180 grādos ietaukotā traukā ~ 40 min; uz oglēm, uz pannas vai aerogrilā.
    Pasniedz ar zaļumiem.

    Lai labi garšo!
    Cep cepeškrāsnī 180 grādos ietaukotā traukā ~ 40 min; uz ogl...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA