Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kupāti jeb cepamdesas

2013. gada 17. februāris
Foto: Depositphotos.com
Pašgatavotām desām ir pilnīgi cita garša :) Zarnas iespējams iegādāties tirgū vai atsevišķos lielveikalos.
Pagatavošana
120 min
1. Gaļu un speķi sakapā vai sagriež apmēram 1x1 cm kubiņos.
2. Smalki sagriež sīpoli un ķiploku.
3. Samaisa visu kopā ar garšvielām, pievieno etiķi/vīnu, atstāj uz pāris stundām marinēties.
4. Pilda izskalotās zarniņās.
5. 1 minūti vāra verdošā ūdenī, nedaudz atdzesē un apsmērē ar adžiku.
6. Cep cepeškrāsnī 180 grādos ietaukotā traukā ~ 40 min; uz oglēm, uz pannas vai aerogrilā.
Pasniedz ar zaļumiem.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu