Ķirbja un saldo kartupeļu zupa ar kariju

Ķirbja un saldo kartupeļu zupa ar kariju
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 450 g ķirbja, nomizota un sagriezta gabaliņos
  • 450 g saldokartupeļu, nomizotu un sagrieztu gabaliņos
  • 2 tējk. olīveļļas
  • 1 sīpols, nomizots un sagriests gabaliņos
  • 3 daiviņa/s ķiploka\, sakapātas
  • 1-2 tējk. tradicionālā karija pulvera
  • 5 tases vistas buljona
  • Sāls
  • Malti melnie pipari
  • 1 ēd. k. maurloku - svaigi, sīki sakapāti
  • Baltmaizes grauzdiņi pēc ieskatiem

Pagatavošana

130 min.
  1. Olīveļļu ielej lielā katlā un sakarsē uz lēnas vai mērenas uguns.
  2. Pieber sīpolus un ķiplokus un karsē, līdz tie kļūst mīksti.
  3. Pievieno karija pulveri un sīpolus apviļā karijā.
  4. Pievieno ķirbja un saldo kartupeļu gabaliņus un buljonu.
  5. Visu sakarsē līdz vārīšanās teperatūrai un turpina vārīt uz lēnas uguns 30-35 minūtes vai tik ilgi, līdz dārzeņi kļūst mīksti.
  6. Zupu sakuļ biezenī, pieber sāli un piparus.
  7. Zupu ielej bļodiņās un grezno ar maurlokiem un grauzdiņiem.

    Lai labi garšo!
    Zupu ielej bļodiņās un grezno ar maurlokiem un grauzdiņiem....
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi