Komentāri
13
Jaunākie
Vecākie
mmm, garsigi paldies par recepti !!! :)
Vērtējums
Atbildēt
Ko darīt ar to cieti kas tur nosēžas izmantot to vai pašam savu??????????
Vērtējums
Atbildēt
Sulu lej ara,izmanto tikai cieti kas no sulas,nosedusies.ja sulu atliesi atpakal,tad kartupelu pankukas sanaks tumsas neviss zeltaini brunas.
Vērtējums
Atbildēt
To cieti, kas izveidojusies no sulas, jāpieliek pie sarīvētajiem kartupeļiem. Sulu, cik sapratu, var liet izlietnē.
Vērtējums
Atbildēt
Sulu var dzert pusglazi tuksa dusa,ja sap kuñgis
Vērtējums
Atbildēt
Vel japieliek sals,nedaudz majonèzes
Vērtējums
Atbildēt
loti giarsigi sanaca. dosu padomu citiem izmantojiet logisko domasanu
Vērtējums
Atbildēt
Sulu jalej ara, bet kartupelu cieta,kas nosedusies jauc kopā ar. Ar sariestajies kartupeliem
Vērtējums
Atbildēt
Ko darīt ar sulu ???????????????????
Vērtējums
Atbildēt
janem zilie kartupeli?
Vērtējums
Atbildēt
Ko darit ar nospiesto sulu. Kad kartupelu ciete nosezas tad jalej ar kartupeliem vai jaizmanto to cieti un nelliet sulu atpakal?
Vērtējums
Atbildēt
,,Kad ir sarīvēts tad jānospiež sula citā bļodā.Sula jāatstāj lai nosēžas kartupeļu ciete.,,
Tā sula tad ir jālej atpakaļ?
Tā sula tad ir jālej atpakaļ?
Vērtējums
Atbildēt
apraksts super: vienkarsi un atri! paldies :)
Vērtējums
Atbildēt