Kartupeļu salāti ar cukurzirņiem un ceptu cauraugušu gaļu

5 1

Sastāvdaļas

  • 600 g mazu kartupeļu
  • 150 g jauno cukurzirņu pākstis
  • 120 g kūpinātas cauraugušas gaļas
  • 200 ml saldā krējuma
  • 2 tējk. sinepju
  • Sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Saldo krējumu sajauc ar sinepēm un šķipsnu sāls, strauji novāra līdz krēmīgai konsistencei.
    Saldo krējumu sajauc ar sinepēm un šķipsnu sāls, strauji nov...
  2. Kartupeļus pārgriež uz pusēm, novāra sālsūdenī. Iejauc ar karstu sinepju mērci.
    Kartupeļus pārgriež uz pusēm, novāra sālsūdenī. Iejauc ar ka...
  3. Cukurzirņiem nogriež galiņus un izvelk sānu stīgu. Noblanšē - apvāra vārošā ūdenī 30 sekundes, strauji atdzesē ledusaukstā ūdenī.
    Cukurzirņiem nogriež galiņus un izvelk sānu stīgu. Noblanšē...
  4. Plāni sagrieztu cauraugušo gaļu sacep krāsnī 220°C 4 minūtes, atdzesē uz papīra dvieļa.
    Plāni sagrieztu cauraugušo gaļu sacep krāsnī 220°C 4 minūtes...
  5. Kartupeļus sajauc ar cukurzirņiem un gabaliņos sadalītu gaļu.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti