Sākums > Receptes > Salāti

Kartupeļu salāti ar cukurzirņiem un ceptu cauraugušu gaļu

2012. gada 28. decembris
Foto: ELVI
Pagatavošana
20 min
1. Saldo krējumu sajauc ar sinepēm un šķipsnu sāls, strauji novāra līdz krēmīgai konsistencei.
Foto: ELVI
2. Kartupeļus pārgriež uz pusēm, novāra sālsūdenī. Iejauc ar karstu sinepju mērci.
Foto: ELVI
3. Cukurzirņiem nogriež galiņus un izvelk sānu stīgu. Noblanšē - apvāra vārošā ūdenī 30 sekundes, strauji atdzesē ledusaukstā ūdenī.
Foto: ELVI
4. Plāni sagrieztu cauraugušo gaļu sacep krāsnī 220°C 4 minūtes, atdzesē uz papīra dvieļa.
Foto: ELVI
5. Kartupeļus sajauc ar cukurzirņiem un gabaliņos sadalītu gaļu.
6. Labu apetīti!
Uz augšu