Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Kartupeļu salāti ar cukurzirņiem un ceptu cauraugušu gaļu

Kartupeļu salāti ar cukurzirņiem un ceptu cauraugušu gaļu

FOTO: ELVI

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g mazu kartupeļu
  • 150 g jauno cukurzirņu pākstis
  • 120 g kūpinātas cauraugušas gaļas
  • 200 ml saldā krējuma
  • 2 tējk. sinepju
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Saldo krējumu sajauc ar sinepēm un šķipsnu sāls, strauji novāra līdz krēmīgai konsistencei.
    Saldo krējumu sajauc ar sinepēm un šķipsnu sāls, strauji nov...

    FOTO: ELVI

  2. Kartupeļus pārgriež uz pusēm, novāra sālsūdenī. Iejauc ar karstu sinepju mērci.
    Kartupeļus pārgriež uz pusēm, novāra sālsūdenī. Iejauc ar ka...

    FOTO: ELVI

  3. Cukurzirņiem nogriež galiņus un izvelk sānu stīgu. Noblanšē - apvāra vārošā ūdenī 30 sekundes, strauji atdzesē ledusaukstā ūdenī.
    Cukurzirņiem nogriež galiņus un izvelk sānu stīgu. Noblanšē...

    FOTO: ELVI

  4. Plāni sagrieztu cauraugušo gaļu sacep krāsnī 220°C 4 minūtes, atdzesē uz papīra dvieļa.
    Plāni sagrieztu cauraugušo gaļu sacep krāsnī 220°C 4 minūtes...

    FOTO: ELVI

  5. Kartupeļus sajauc ar cukurzirņiem un gabaliņos sadalītu gaļu.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas