Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas filejas iesmiņi ar teryaki mērci

Vistas filejas iesmiņi ar teryaki mērci

FOTO: Ilze Eiduka

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 2 vistas filejas (400 – 500 grami)
  • 3 ēdamkarotes Teriyaki marināde
  • 2 ēdamkarotes cukura sīrups (var izmantot medu)
  • 1 - 2 ķiploka daiviņas
  • 1 - 2 centimetri svaigas ingvera saknes
  • 2 ēdamkarote augu eļļa
  • Apgrauzdētas gaišās sezama sēklas
  • Koka iesmiņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Koka iesmiņus izmērcē ūdenī vismaz 30 minūtes.
    Koka iesmiņus izmērcē ūdenī vismaz 30 minūtes.

    FOTO: Ilze Eiduka

  2. Vistas fileju sagriež garenās strēmelēs.
  3. Ķiploku un ingveru smalki sakapā.
    Ķiploku un ingveru smalki sakapā.

    FOTO: Ilze Eiduka

  4. Samaisa kopā ķiploku, ingveru, cukura sīrupu un Teriyaki marinādi.
  5. Marinādē ievieto vistas gabaliņus.
  6. Tos labi apmaisa un liek ledusskapī marinēties 6 - 7 stundas vai uz nakti.
    Tos labi apmaisa un liek ledusskapī marinēties 6 - 7 stundas...

    FOTO: Ilze Eiduka

  7. Uz katra iesmiņa uzdur vistas strēmelītes „viļņveidīgi”.
    Uz katra iesmiņa uzdur vistas strēmelītes „viļņveidīgi”.

    FOTO: Ilze Eiduka

  8. Pannā uzkarsē eļļu un uz tās no visām pusēm apcep katru iesmiņu, vidēji 3-4 minūtes.
    Pannā uzkarsē eļļu un uz tās no visām pusēm apcep katru iesm...

    FOTO: Ilze Eiduka

  9. Gatavos iesmiņus apkaisa ar apgrauzdētajām sezama sēkliņām!
  10. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu šampinjonu krēmzupa ar zilo sieru

Ceptu šampinjonu krēmzupa ar zilo sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas