-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Vistas filejas iesmiņi ar teryaki mērci
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
2 vistas filejas (400 – 500 grami)
-
3 ēdamkarotes Teriyaki marināde
-
2 ēdamkarotes cukura sīrups (var izmantot medu)
-
1 - 2 ķiploka daiviņas
-
1 - 2 centimetri svaigas ingvera saknes
-
2 ēdamkarote augu eļļa
-
Apgrauzdētas gaišās sezama sēklas
-
Koka iesmiņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Koka iesmiņus izmērcē ūdenī vismaz 30 minūtes.
-
Vistas fileju sagriež garenās strēmelēs.
-
Ķiploku un ingveru smalki sakapā.
-
Samaisa kopā ķiploku, ingveru, cukura sīrupu un Teriyaki marinādi.
-
Marinādē ievieto vistas gabaliņus.
-
Tos labi apmaisa un liek ledusskapī marinēties 6 - 7 stundas vai uz nakti.
-
Uz katra iesmiņa uzdur vistas strēmelītes „viļņveidīgi”.
-
Pannā uzkarsē eļļu un uz tās no visām pusēm apcep katru iesmiņu, vidēji 3-4 minūtes.
-
Gatavos iesmiņus apkaisa ar apgrauzdētajām sezama sēkliņām!
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs