1. Koka iesmiņus izmērcē ūdenī vismaz 30 minūtes.

Foto: Ilze Eiduka
2. Vistas fileju sagriež garenās strēmelēs.
3. Ķiploku un ingveru smalki sakapā.

Foto: Ilze Eiduka
4. Samaisa kopā ķiploku, ingveru, cukura sīrupu un Teriyaki marinādi.
5. Marinādē ievieto vistas gabaliņus.
6. Tos labi apmaisa un liek ledusskapī marinēties 6 - 7 stundas vai uz nakti.

Foto: Ilze Eiduka
7. Uz katra iesmiņa uzdur vistas strēmelītes „viļņveidīgi”.

Foto: Ilze Eiduka
8. Pannā uzkarsē eļļu un uz tās no visām pusēm apcep katru iesmiņu, vidēji 3-4 minūtes.

Foto: Ilze Eiduka
9. Gatavos iesmiņus apkaisa ar apgrauzdētajām sezama sēkliņām!