Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
i
i
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Notecina Mozzarella sieru, rupji sarīvē - kā to var dabūt gatavu, sarīvēt šo sieru
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izskatās garšīgi un pagatavošana arī labi aprakstīta. Man tieši patīk, ka apraksta visu sīki, jo tieši nianses ir svarīgas, lai ēdiens sanāk tieši kā receptē paredzēts. Jo neesmu pavārs, neprotu "pēc izjūtām gatavot".
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vilnis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Joprojām nemākam uzrakstīt receptes vienkārši un saprotami. Pārāk daudz vārdu lietots pašsaprotamu darbību aprakstam kā dēļ cilvēkiem kuriem nav pārāk lielas pieredzes gatavošanā rodās iespaids par procesa sarežģītību. Tā pat aizmirsta mūžīgā patiesība - garšaugus un tieši baziliku pievienojam pašās procesa beigās. Un baziliks tomēr ir tikai viena no garšvielām tādēļ nav izprotams uzsvars uz to ēdiena nosaukumā.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes