Grauzdēta maize ar tomātiem un Mocarellu

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 8 šķēles baltmaizes
  • 3 tomāti
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 125 g Mocarella siera
  • 1 /2 saišķītis bazilika
  • Sāls
  • Baltie pipari

Pagatavošana

15 min.
  1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 250 grādiem.
  2. Maizes šķēles liek uz cepamās plāts.
  3. Ķiplokus nomizo un izspiež caur ķiplokspiedi. Sajauc ar 2 ēdamkarotēm olīveļļas. Ar sagatavotajiem ķiplokiem apsmērē maizes šķēles.
  4. Mocarella sieru sagriež plānās šķēlēs, liek virsū uz maizēm.
  5. Maizes šķēles liek karstā cepeškrāsnī un cep apmēram 5 minūtes 230 grādu temperatūrā līdz tās ir kraukšķīgas un siers izkusis.
  6. Nomazgā tomātus, izgriež kātiņu vietas un sagriež šķēlītēs.
  7. Baziliku nomazgā, nopurina lieko ūdeni, noplūc lapiņas un sakapā.
  8. Maizes šķēles izņem no cepeškrāsns, uzliek uz tām tomātus, uzkaisa sāli un piparus. Apslacina ar atlikušo eļļu. Pārkaisa ar baziliku.
  9. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ināra 2018. gada 1. jūlijs 12:45
Garšīgi un sātīgi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi