Grauzdēta maize ar tomātiem un Mocarellu

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 8 šķēles baltmaizes
  • 3 tomāti
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 125 g Mocarella siera
  • 1 /2 saišķītis bazilika
  • Sāls
  • Baltie pipari

Pagatavošana

15 min.
  1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 250 grādiem.
  2. Maizes šķēles liek uz cepamās plāts.
  3. Ķiplokus nomizo un izspiež caur ķiplokspiedi. Sajauc ar 2 ēdamkarotēm olīveļļas. Ar sagatavotajiem ķiplokiem apsmērē maizes šķēles.
  4. Mocarella sieru sagriež plānās šķēlēs, liek virsū uz maizēm.
  5. Maizes šķēles liek karstā cepeškrāsnī un cep apmēram 5 minūtes 230 grādu temperatūrā līdz tās ir kraukšķīgas un siers izkusis.
  6. Nomazgā tomātus, izgriež kātiņu vietas un sagriež šķēlītēs.
  7. Baziliku nomazgā, nopurina lieko ūdeni, noplūc lapiņas un sakapā.
  8. Maizes šķēles izņem no cepeškrāsns, uzliek uz tām tomātus, uzkaisa sāli un piparus. Apslacina ar atlikušo eļļu. Pārkaisa ar baziliku.
  9. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ināra 1. jūlijs 12:45
Garšīgi un sātīgi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis