Putraimu jeb asins desa

Putraimu jeb asins desa
Foto: Depositphotos.com
Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

Sastāvdaļas

  • 800 g miežu putraimu
  • 1 l cūkas asiņu
  • 200 g jēla speķa
  • 1 liels sīpols
  • Cūku zarnas
  • 3 l ūdens
  • Sāls
  • Pipari
  • Majorāns

Pagatavošana

40 min.
  1. Putraimus noskalo, vāra mīkstus.
  2. Speķi (bez ādas) sagriež kubiņos, applaucē ar verdošu ūdeni (vēlams vismaz divreiz) un piemaisa putraimiem.
  3. Atdzesē maisījumu, pieliek asinis, smalkos melnos piparus, majorānu, sarīvētus sīpolus, sāli un visu samaisa.
  4. Gatavo masu pilda iztīrītās cūku zarnās, sasien galus kopā, liek verdošā sālsūdenī.
  5. Gatavas, kad iedurot netek asinis.
    Pirms pasniegšanas apcep uz pannas.

    Labu apetīti!
    Gatavas, kad iedurot netek asinis.
Pirms pasniegšanas apcep...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi