Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Putraimu jeb asins desa

Putraimu jeb asins desa

FOTO: Depositphotos.com

Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g miežu putraimu
  • 1 l cūkas asiņu
  • 200 g jēla speķa
  • 1 liels sīpols
  • Cūku zarnas
  • 3 l ūdens
  • Sāls
  • Pipari
  • Majorāns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Putraimus noskalo, vāra mīkstus.
  2. Speķi (bez ādas) sagriež kubiņos, applaucē ar verdošu ūdeni (vēlams vismaz divreiz) un piemaisa putraimiem.
  3. Atdzesē maisījumu, pieliek asinis, smalkos melnos piparus, majorānu, sarīvētus sīpolus, sāli un visu samaisa.
  4. Gatavo masu pilda iztīrītās cūku zarnās, sasien galus kopā, liek verdošā sālsūdenī.
  5. Gatavas, kad iedurot netek asinis.
    Pirms pasniegšanas apcep uz pannas.

    Labu apetīti!
    Gatavas, kad iedurot netek asinis.
Pirms pasniegšanas apcep...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas