Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sutināta vistas fileja šķiņķa apvalkā

Sutināta vistas fileja šķiņķa apvalkā

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • 1 ēd. k. olīveļļas apcepšanai
  • 1 tējk. kaltēta rozmarīna
  • Sāls
  • Asās paprikas pulveris
  • 8 -10 plānas jēla šķiņķa šķēles
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 1 sīpols
  • 3 selerijas kāti
  • 3 burkāni
  • 2 nelieli cukini
  • 1 ēd. k. tomātu biezeņa
  • 2 ēd. k. olīveļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Gaļu noskalo aukstā ūdenī un nosusina.
  2. Pannā sakarsē eļļu un apcep filejas kraukšķīgi brūnas. Pēc tam noņem no pannas, uzkaisa sāli, rozmarīnu un papriku. Katru filejas gabalu ietin 2 vai 3 šķiņķa šķēlēs.
  3. Notīra un sasmalcina ķiploku un sīpolu.
  4. Selerijas un burkānus notīra, cukīni nomazgā un visu sagriež smalkos salmiņos.
  5. Pannā sakarsē eļļu un cep tajā sīpolus, līdz tie kļūst zeltaini.
  6. Pievieno ķiploku un dārzeņus, tos apcep.
  7. Pielej tomātu biezeni, pievieno sāli un papriku, pēc garšas.
  8. Filejas liek atpakaļ pie dārzeņiem un mērenā siltumā 15 minūtes turpina sutināt pannā ar vāku.
  9. Var pasniegt ar vārītiem kartupeļiem.
  10. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas