Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sutināta vistas fileja šķiņķa apvalkā

2012. gada 9. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
50 min
1. Gaļu noskalo aukstā ūdenī un nosusina.
2. Pannā sakarsē eļļu un apcep filejas kraukšķīgi brūnas. Pēc tam noņem no pannas, uzkaisa sāli, rozmarīnu un papriku. Katru filejas gabalu ietin 2 vai 3 šķiņķa šķēlēs.
3. Notīra un sasmalcina ķiploku un sīpolu.
4. Selerijas un burkānus notīra, cukīni nomazgā un visu sagriež smalkos salmiņos.
5. Pannā sakarsē eļļu un cep tajā sīpolus, līdz tie kļūst zeltaini.
6. Pievieno ķiploku un dārzeņus, tos apcep.
7. Pielej tomātu biezeni, pievieno sāli un papriku, pēc garšas.
8. Filejas liek atpakaļ pie dārzeņiem un mērenā siltumā 15 minūtes turpina sutināt pannā ar vāku.
9. Var pasniegt ar vārītiem kartupeļiem.
10. Labu apetīti!
Uz augšu