Skip to footer
Sv, 8.06.2025.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par T+
RUS
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Bizness
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Veselība un skaistums
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Spoki
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Iesūti ziņu!
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Brokastis
> Karstmaizītes ar sieru un desu
Karstmaizītes ar sieru un desu
Lovīīteee
2012. gada 15. oktobris
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
20 min
1.
Uz maizes uzziež sviestu. Uzliek virsū desu, sagrieztu gabaliņos, uzlej majonēzi nedaudz un sarīvētu sieru.
2.
Cep cepeškrāsnī apmēram 170 grādos 5-10 min. Tad ņem ārā no cepeškrāsns. Var uzbērt nedaudz piedevu gaļai. Gardās maizītes gatavas.
3.
Labu apetīti!
Komentāri (1)
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Interesanti
Tests
⟩
Vai zini, kuru augļu viducī paslēpies kauliņš?
Recepšu izlases
Izbaudām rabarberus: astoņas klasiskas rabarberu plātsmaizes
Padomi
Jāņu garša novados
⟩
"Ar vienu gabaliņu nepietiek": saimnieces meistarstiķis – rabarberkūka
Recepšu izlases
Ar krējumu un kefīru: izcilas rabarberu plātsmaizes bez mīklas mīcīšanas
Recepšu izlases
Izbaudi Itālijas gardumu burratu: 8 svaigas receptes
Interesanti
Tests
⟩
Vai atpazīsti ziedu?
TVNET lasītākais saturs
RUS TVNET
Видео
⟩
Как школьница из Риги привлекла внимание Раймонда Паулса
RUS TVNET
"Потемкинская политика"? Как выглядит подготовка Британии к войне
RUS TVNET
Искусственный интеллект разоблачил пропаганду посольства России в Эстонии
RUS TVNET
Эксперты: РФ потратит годы на замену бомбардировщиков
Uz augšu