Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tīģergarneles kokosriekstu krēma un čili mērcē

Tīģergarneles kokosriekstu krēma un čili mērcē

FOTO: Ilze Eiduka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 kg jēlu, lobītu tīģergarneļu
  • 15 ml olīveļļas
  • 1 sīpols
  • 1 citronzāles stiebrs
  • 1 tējk. svaiga ingvera
  • 1 tējk. čili mērces
  • 250 ml kokosriekstu krēma
  • 100 ml sojas mērces
  • 1 tējk. pūdercukura
  • Sauja svaiga bazilika
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sakapā ingveru un sīpolu. Sagriež citronzāli apmēram 2 cm lielos gabaliņos.
    Sakapā ingveru un sīpolu. Sagriež citronzāli apmēram 2 cm li...

    FOTO: Ilze Eiduka

  2. Lielā pannā uzkarsē eļļu. Pievieno kapātu sīpolu, ingveru un sagrieztu citronzāli. Maisot cep 1 minūti. Pievieno garneles un čili mērci. Maisot cep 2 minūtes.
    Lielā pannā uzkarsē eļļu. Pievieno kapātu sīpolu, ingveru un...

    FOTO: Ilze Eiduka

  3. Tikmēr bļodiņā samaisa kokosriekstu krēmu, sojas mērci un cukuru.
    Tikmēr bļodiņā samaisa kokosriekstu krēmu, sojas mērci un cu...

    FOTO: Ilze Eiduka

  4. Maisījumu pārlej garnelēm. Maisot turpina cept vēl 2 minūtes vai līdz garneles ir gatavas.
    Maisījumu pārlej garnelēm. Maisot turpina cept vēl 2 minūtes...

    FOTO: Ilze Eiduka

  5. Sakapā baziliku, un ar to pārkaisa gatavo porciju.
    Sakapā baziliku, un ar to pārkaisa gatavo porciju.

    FOTO: Ilze Eiduka

  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sāļā torte "Misters Kabacis"

Sāļā torte "Misters Kabacis"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas