Lasis sarkanā karija un kokosriekstu piena mērcē

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 4 laša filejas (katra apmēram 200 grami)
  • 400 ml kokosriekstu piens
  • 1 paciņa sarkanā karija pasta
  • Jasmīnu rīsi
  • Laims

Pagatavošana

210 min.
  1. Samaisa kopā kokosriekstu pienu ar sarkano karija pastu. Laša filejas kārtīgi ierīvē ar gatavo marinādi.
    Samaisa kopā kokosriekstu pienu ar sarkano karija pastu. Laš...
  2. Marinē vismaz 3 stundas (vislabāk noturēt nakti ledusskapī, lai laša filejas gabali labi sasūktos ar marinādi).
    Marinē vismaz 3 stundas (vislabāk noturēt nakti ledusskapī,...
  3. Pannā uzkarsē eļļu, tajā cep laša filejas. Atlikušo marinādi uzlej uz pannas un karsē, kamēr tā sāk burbuļot.
    Pannā uzkarsē eļļu, tajā cep laša filejas. Atlikušo marinādi...
  4. Lasi pasniedz siltu, pārlietu ar kokosriekstu un sarkanā karija mērci.
    Lasi pasniedz siltu, pārlietu ar kokosriekstu un sarkanā kar...
  5. Ieteicams pasniegt kopā ar jasmīnu rīsiem un laima daiviņām.
  6. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni