Grilēts jūras asaris

Grilēts jūras asaris
Foto: Depositphotos.com
Pasniedz ar zaļajiem salātiem, ceptiem vai tvaicētiem kartupeļiem, ķirbjiem vai rīsiem.

Sastāvdaļas

  • 2 jūras asari
  • 6 daiviņa/s ķiploka - nelielas
  • Jūras sāls - pēc garšas
  • Svaigi malti pipari - pēc garšas

Pagatavošana

35 min.
  1. Uz dēlīša smalki sakapā ķiploku.
  2. Zivi notīra un izņem iekšas galvas atstāj.
  3. Zivi ierīvē ar pipariem un pavisam nedaudz sāls.
  4. Ķiplokus iepilda zivs vēderā.
  5. Zivi liek uz grilpannas vai grilā un cep līdz gatava. Precīzu laiku grūti teikt, jo tas atkarīgs no asaru lieluma. ~ 10 minūtes.

    Labu apetīti!
    Zivi liek uz grilpannas vai grilā un cep līdz gatava. Precīz...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi