Auzu pārslu, kokosriekstu skaidiņu cepumi

Sastāvdaļas

  • Auzu pārslas: 100g
  • Kokosriekstu skaidiņas: 100g
  • Olas baltums: 2 gab
  • Cukurs: 100g (ieteicams brūnais cukurs)
  • Vaniļas cukurs: 1/2 tējkarotes
  • Kanēlis: 1/4 tējkarotes
  • Sāls: 1/4 tējkarotes
  • Sviests: 50g
  • Šokolādes skaidiņas: 20g

Pagatavošana

20 min.
  1. Auzu pārslas, kokosriesktu skaidiņas, šokolādi, cukuru, vaniļas cukuru sajauc vienā traukā. Atdala olas baltumu, saputo to un pievieno sāli. Sviestu izkausē un pievieno maisījumam. Pēc tam iecilā arī olas baltumu. Cepumu izmērs - apmēram 1 ēdamkarote. Cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 12 min

Komentāri

fuxy 2013. gada 17. septembris 14:57
Ļooti vienkārša un garda recepte! Sanāca brīnišķīgi! paldies par ideju! :)
Thera 2013. gada 7. janvāris 21:56
Vaniļas cukura vietā pievienoju vaniļas esenci un pāris pilītes ruma esences. Ļoti garšīgi ceumi! Paldies!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi