Rabarberu plātsmaize

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s kefīra
  • 2 glāze/s miltu
  • 1 glāze/s cukura
  • 3 olas
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 ēd. k. vaniļas cukura
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • 10 rabarberi
  • Kanēlis

Pagatavošana

50 min.
  1. Miltus izsijā bļodā. Pievieno kefīru, cukuru 2 olas, cepamo pulveri un vaniļas cukuru. Sajauc, liek nostāvēties.
  2. Atsevišķā traukā sakuļ 1 olu ar skābo krējumu un 1 ēdamkaroti cukura.
  3. Mīklu uzlej uz pannas, pārkaisa rabarberus, pārlej sakulto olu ar krējumu un pārkaisa ar kanēli.
  4. Cep 230 grādos 30 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Cep 230 grādos 30 minūtes. 

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

'Pēteris Stuburs 10. maijs 12:08
Vai taukvielas šai plātsmaizei nevajag?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi