2. Ņem tortes formu, tajā liek cepamo papīru, selgas cepumu masu. Tad tortes formu liek ledussakpī, lai cepumu masa sastingst.
3. Zemenes priekš biezpiena masas nomazgā, sagriež 4 daļās, pārber ar cukuru.
4. Biezpienu izberž caur sietu, tam pievieno cukuru.
5. Saldo krējumu ar cukuru saputo putukrējumā, putukrējumam pievieno zemenes ar cukuru, izkausētu - atdzesētu želantīnu.
6. Biezpienu un visu masu ar mikseri saputo. Liek tortes formā. Tad notur 3 stundas ledusskapī.
7. Ņem zemenes dekorēšanai, nomazgā tās, pārgriež uz pusēm, dekorē torti. To pārlej ar sagatavotu želejas šķīdumu. Liek ledusskapī, lai sastingst. Vislabāk 12 stundas atstāt ledusskapī.