Komentāri
5
Jaunākie
Vecākie
Kristīne, visticamāk tomāti ir paredzēti zupas biezināšanai un garšai. Ilgstoši vāroties, tie zupu padarīs biezāku un garšu piesātinātāku.
Vērtējums
Atbildēt
Paldies par recepti! Un kāpēc tomāti jāliek pirms burkāniem?
Vērtējums
Atbildēt
Sākumā lieku lielus nesagriestus burkanus un pēc tam ņemu ārā, laika posmā kad vārās(sutinās)gaļa, gaļa saņem maksimāli daudz garšas ninanses arī no burkaniem. Tā kā pamat burkāni ir sagriezti diezgan smalki, un kopā ar gaļu vārās kādas 30min.tad gaļa nesaņem no burkaniem tik daudz cik tie varētu dot.
Vērtējums
Atbildēt
Es labprāt pamēģinātu šo gardo ēdienu!
Sakiet lūdzu, kāpēc ir jānovāra zupā no sākuma veseli burkāni un tad tie tiek ņemti ārā, ja pēc tam atkal tiek pievienoti burkāni tik jau sagriezstās ripiņās?
Sakiet lūdzu, kāpēc ir jānovāra zupā no sākuma veseli burkāni un tad tie tiek ņemti ārā, ja pēc tam atkal tiek pievienoti burkāni tik jau sagriezstās ripiņās?
Vērtējums
Atbildēt
Nu ,jā 40 porcijas, tādas palielas ģimenes pusdienas :D
Vērtējums
Atbildēt