Ūdens - 250-300 ml(Var izmantots arī gaļas buljonu)
Burkānu un zaļo zirnīšu maisijums
Mazliet sāls
Olīvu eļļa - 100 ml
Garšvielas pēc izvēles (es lieku kariju un kurkumu)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
25 min.
Uzvāra ūdeni, es jau tad pievienoju pārs ēdamkarotes eļļas,. ieberu saldētos vai svaigus dārzeņus. kad tie gatavi, karstā ieberu -maisot- kuskusu, uzliek vāku, ļauju sabriest apm. 3 minūtes. Šķidrumama ir jāpārklāj graudini.
Tad pievienoju eļlu un vāra uz lēnas uguns apmēram 3 min., pa laikam apmaisa ar dakšinu, lai būtu irdeni. Tad ļauju vēl mazliet sabriest.
Var ēst bez piedevām vai ar gaļu. Pēc izvēles. Man garšo ar ceptiem vistu spārniņiem.
( Uz kuskusa paciņas uzrakstīts pagatavošanas veids)