Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • - 200 g (1 paciņa) Lazaņjas makaronu
  • - 0.5 l piena
  • - 1 ēd.k. kartupeļu cietes
  • - 2 tēj.k. vegetas
  • - 1 sīpols
  • - 1 burkāns
  • - 500 g desas vai gaļas izstrādājumu
  • - 200 g cietā siera
  • - ketčups
  • - eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Izvāra mērci: verdošā pienā ieber 1 tēj.k. vegetas un pielej atšķaidītu cieti, un izvāra pabiezu tādu kā ķīseli. Ļauj nedaudz atdzist. Uz sakarsētas pannas nelielā eļļas daudzumā apcep sīpolus, tad pievieno smalki sarīvētus burkānu un vegetu, pasautē, tad pievieno sagrieztu desu vai gaļas izstrādājumus. Sieru sarīvē uz rupjās rīves. Ietauko dziļo trauku un ielej 2-3 ēdm.k. mērces un izlīdzina. Liek pirmo kārtu - lazaņjas makaronu plāksnes+mērce+desa+ketčups+ siers un tā atkārto tik, cik ir plākšņu vai trauks atļauj. Pēdējai kārtai ir jābūt makaroni pārlieti ar mērci un pabērti ar sieru. Cep cepeškrāsnī apmēram 30 min līdz ir izveidojusies brūna virskārta. Izņemot ļauj tai atdzist, tikai tad to sagriež.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA