Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kraukšķīgā vistas fileja saldskābajā mērcē

Kraukšķīgā vistas fileja saldskābajā mērcē

FOTO: Ilvija Svilpe

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • Sojas mērce
  • Kartupeļu ciete
  • 2 burciņas Ķīnas saldskābās mērces
  • Dažas ēd. k. Exotic Food saldskābās mērces vistas gaļai (asumam)
  • 8 vidēji lieli, svaigi šampinjoni
  • 1.5 ēd. k. medus
  • Pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Vistas fileju sagriež gabaliņos.
  2. Pārlej ar sojas mērci - samaisa, apber ar kartupeļu cieti - apviļā.
  3. Tikmēr katliņā uzkarsē eļļu. Kad eļļa karsta, pa vienam gab. met katliņā vistas fil. gab., nopurinot, no liekās kartupeļu cietes. Cep līdz zeltaini.
  4. Gatavo fileju liek traukā, kurā ieklāta salvete, lai liekie tauki notek.
  5. Tikmēr sagriež šampinjonus un apcep uz pannas, pievienojot medu (beigās).
  6. Kad visa fileja un šampinjoni ir gatavi, ieber to visu katlā, tad pievieno 2 burciņas Ķīnas saldskābo mērci un pāris ēdamkarotes Exotic Food mērci - pēc vēlēšanās.
  7. Sagaida pirmo burbuli un viss gatavs.
  8. Pasniedz ar rīsiem vai rīsiem ar olu un dārzeņiem, apberot ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
"Saldā blondīne" no kukurūzas nūjiņām un īrisa

"Saldā blondīne" no kukurūzas nūjiņām un īrisa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas