Vienkārši pagatavojams ēdiens, der kā starteris vai uzkoda.
Pagatavošana
30 min
1. Sākumā jāsagriež samērā smalki sīpols un gaļa. Ja ļoti jāsteidzas un nav laika sākuma apcepšanai, tad gaļu ar sīpoliem var aizstāt ar kūpināta kalmāra taustekļa gabaliņu, arī garšo labi.
Foto: Receptes.lv
2. Sēnēm izņem kātiņus un arī tos sagriež.
Foto: Receptes.lv
3. Kātiņus, gaļu un sīpolus apcep, daudz nevajag, būtībā galvenais uzdevums ir, lai sīpols gatavs.
Foto: Receptes.lv
4. Apcepto masu pilda sēnēs, virsū liek mazliet Filadelfijas sieru un tad šķēlīti cietā siera. Tā sagatavo visas sēnes.