1. Sākumā jāsagriež samērā smalki sīpols un gaļa. Ja ļoti jāsteidzas un nav laika sākuma apcepšanai, tad gaļu ar sīpoliem var aizstāt ar kūpināta kalmāra taustekļa gabaliņu, arī garšo labi.

Foto: Receptes.lv
2. Sēnēm izņem kātiņus un arī tos sagriež.

Foto: Receptes.lv
3. Kātiņus, gaļu un sīpolus apcep, daudz nevajag, būtībā galvenais uzdevums ir, lai sīpols gatavs.

Foto: Receptes.lv
4. Apcepto masu pilda sēnēs, virsū liek mazliet Filadelfijas sieru un tad šķēlīti cietā siera. Tā sagatavo visas sēnes.

Foto: Receptes.lv
5. Liek cepeškrāsnī uz 15 minūtēm 180 grādos.

Foto: Receptes.lv