Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Cēzara salāti ar tīģergarnelēm

Cēzara salāti ar tīģergarnelēm

FOTO: Anda Po

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Romiešu salāti vai lapu salāti
  • Baltmaize - grauzdiņiem
  • Cēzara mērce Vish Bone
  • Tīģergarneles
  • Parmezāna siers
  • Ķiploks
  • Sviests - cepšanai
  • Olīveļļa - cepšanai
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Saplucina bļodā romiešu vai lapu salātus un samaisa ar cēzara mērci.
  2. Maizi sagriež kubiciņos un uz lēnas uguns grauzdē olīveļļā ar rīvētu ķiploku un sāli.
  3. Tīģergarneles apcep sviestā un rīvētā ķiplokā.
    Tīģergarneles apcep sviestā un rīvētā ķiplokā.

    FOTO: Anda Po

  4. Salātus kārto šķīvjos, samaisa ar parmezāna sieru (sarīvētu uz rupjās rīves), pārkaisa ar grauzdiņiem.
    Salātus kārto šķīvjos, samaisa ar parmezāna sieru (sarīvētu...

    FOTO: Anda Po

  5. Uzliek ceptās tīģergarneles un pārkaisa ar parmezāna sieru. Pievieno mazliet cēzara mērces.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Neparastās vistas filejas kotletes

Neparastās vistas filejas kotletes

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. oktobris 10:26 23.10 10:26
Kāpēc biezpiena plācenīši uz pannas izjūk, ir cieti vai zaudē formu?
10 izplatītākās kļūdas

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas