-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Salāti
-
>
Cēzara salāti ar tīģergarnelēm
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Romiešu salāti vai lapu salāti
-
Baltmaize - grauzdiņiem
-
Cēzara mērce Vish Bone
-
Tīģergarneles
-
Parmezāna siers
-
Ķiploks
-
Sviests - cepšanai
-
Olīveļļa - cepšanai
-
Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
25 min.
-
Saplucina bļodā romiešu vai lapu salātus un samaisa ar cēzara mērci.
-
Maizi sagriež kubiciņos un uz lēnas uguns grauzdē olīveļļā ar rīvētu ķiploku un sāli.
-
Tīģergarneles apcep sviestā un rīvētā ķiplokā.
-
Salātus kārto šķīvjos, samaisa ar parmezāna sieru (sarīvētu uz rupjās rīves), pārkaisa ar grauzdiņiem.
-
Uzliek ceptās tīģergarneles un pārkaisa ar parmezāna sieru. Pievieno mazliet cēzara mērces.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs