Krējuma kēkss

Krējuma kēkss
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 glāze/s miltu
  • 1 glāze/s skābā krējuma vismaz 20%
  • 1 citrona miziņa
  • 1 ēd. k. citrona sulas
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • 100 g sviesta

Pagatavošana

80 min.
  1. Olas puto ar cukuru līdz veidojas krēmīga masa, pievieno krējumu un izkausētu, atdzesētu sviestu.
  2. Miltus izsijā kopā ar cepamo pulveri un iemaisa mīklā. Pievieno citrona miziņu un sulu.
  3. Cep 180 grādos ~ 40-50 minūtes.
    Gatavu var pārkaisīt ar pūdercukuru

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādos ~ 40-50 minūtes.
Gatavu var pārkaisīt ar pūd...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Oli Ta 21. jūlijs 18:26
Man arī labi sanāca. Tikai nākamreiz tiešām pusi cukura , ja balto, ja lieto nerafinētu kādu cukuru tad iespējams glāze.
Andris Jekabsons 2018. gada 26. jūnijs 15:19
perfects manai meitai sodien zdimšanas diena un viņai ļoti garšoja
Ināra 2018. gada 9. maijs 11:06
Izcili! Īpaši , kad vēl silts!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi