Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
7
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Anda Rada
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sorry, bet nu galīgi biskvīts krāsa nesanāca tāda kā bildē. Kā iegūst to brūnumu mīklai? Man sanāca gaišs. Vadījos stingri pēc receptes. Mīkla sanāca šausmīgi bieza un krēms šķidrs..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sigita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies loti laba receptite loti garsigi sanaca:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Samira
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanaca loti garda kuka
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Diana - Viss kārtībā ar kūku - uzcepmām, ir garšīgi. Droši vien būsi palaidusi kādu sastāvdaļu garām, vai arī nerīkojies pēc receptes, - masa sanāk bieza, un kūka uzpūšas (ne loooti, bet normāli).
Agnese - krējuma krēms ir tipsiks krēms arii priekš medus kūkām. Skābais krējums jau tā ir biezs, nav tā kā saldais, tāpēc viss turās - jaaliek tikai leduskapii uz kaadaaam 24 h, lai sasūcas un masa sastingst! Nevajag želantīnu!!! Man likeas, ka ar želantīnu nekas "neiesūksies".

Kopumā: Garšīga kūka, vienkārši gatavojama, laba alternatiiva medus kūkai, kuru ir sarezgītāk pagatavot. TIKAI - 0,5krējums, manuprāt, ir par mazs. Vajadzētu labāk kādus 0.75, vai pat vairak. Un kūka jāpatur leduskapī dienakti, lai labāk garšo!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Diana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Shi recepte pilnigi nekam neder!ka var sanakt biezi shkidra masa tikai no olas dzeltenuma,sviesta un liela daudzuma burkanu un miltu!pati kuka nemaz neuzputas un bija plakana!es domaju vai tu esi aizmirsusi ko pierakstit kadu sastavdalu klat vai tev nepareizas propircijas!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Agnese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Saputoju 0,5l skābo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru līdz kļūst stingra,krēmīga masa.Pievienoju arī svaigo sieru 200g,(bet var arī iztikt.)Saputojam krēmu,gatavs.

Interesanti kā ir iespējams saputot Skābo krējumu?! varbūt, lai massa turētos kopā un būtu, kas līdzīgs krēmam vajadzētu pievienot želantīnu?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ieva...
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
SUPER GARDA
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes