Vinegreta variācija

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Burkāni
  • Bietes
  • Sīpols
  • Marinēti gurķi
  • Skābēti kāposti
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa

Pagatavošana

60 min.
  1. Dārzeņus sākumā nomazgā un liek vārīties vai tvaicē. Tvaicētājā kādas 35 minūtes, tad izņem kartupeļus un burkānus, bietēm var dot vēl minūtes 15 pasildīties.
    Dārzeņus sākumā  nomazgā un liek vārīties vai  tvaicē. Tvaic...
  2. Sagriež sīpolu.
    Sagriež sīpolu.
  3. Smalki sagriež kāpostus.
    Smalki sagriež kāpostus.
  4. Sagriež un pievieno arī marinētus gurķus.
    Sagriež un pievieno arī marinētus gurķus.
  5. Pa to laiku tvaicētie dārzeņi jau gatavi un atdzisuši. Visu sagriež. Rīvēt neiesaka, jo tas maina galarezultātu gan vizuāli, gan garšu.
    Pa to laiku tvaicētie dārzeņi jau gatavi un atdzisuši.  Visu...
  6. Baigās visu saliek traukā, aplaista ar eļļu un pievieno garšvielas. Es izmantoju balto/rozā/melno piparu maisījumu un jūras sāli.
    Baigās visu saliek traukā, aplaista ar eļļu un pievieno garš...
  7. Tad visu sajauc un obligāti ļaut ievilkties, jo ilgāk, jo labāk, bet ar 12 stundām noteikti būs gana.
  8. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi