Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pasta ar garnelēm saldkrējuma mērcē

Pasta ar garnelēm saldkrējuma mērcē

FOTO: Anastasija Plotičkina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 50 g saldētu garneļu
  • Dažas ķiploku daiviņas
  • 50 g kukurūzas vai citu makaronu (pareizi pastas)
  • 50 ml saldā krējuma
  • 50 g parmas siera
  • Nedaudz olīveļlas
  • Sāls
  • Pipari
  • Citas garšvielas pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Eļlā apcep notīrītus un sagriztus ķiplokus un tad izņem tos. Cept vajag līdz brīdim, kad vņi kļūst brūni.
  2. Šajā eļlā 1 minūti cep vārītas, attīrītas, atsaldētas garneles un noņem no uguns.
  3. Sālsūdenī izvāra pastu un pievieno garnelēm, tur pat pievieno saldo krējumu un uz uguns maisa, kamēr saldais krējums sabiezē.
  4. Pasniedz ar smalki sarīvētu parmas sieru un svaigiem salātiem.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Adventes tiramisu

Adventes tiramisu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas