Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Bombejas kartupeļi ar kariju

2012. gada 1. februāris
Foto: Ilze Eiduka
Pagatavošana
45 min
1. Kartupeļus nomizo un sagriež daiviņās.
Foto: Ilze Eiduka
2. Samaisa kopā eļļu un Maigo karija pastu.
3. Pastas maisījumu pievieno kartupeļiem un visu labi izmaisa.
4. Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru un vienmērīgi izklāj kartupeļu daiviņas.
5. Kartupeļus viegli apslaka ar eļļu.
Foto: Ilze Eiduka
6. Cep cepeškrāsni apmēram 30 minūtes 200 grādu temperatūrā (pēc Celsija).
Foto: Ilze Eiduka
7. Kartupeļus pasniedz atsevišķi kā uzkoda kopā ar uzkodu mērcēm vai kā piedevu pie maltītes.
8. Bombejas kartupeļi būs garšīgi tos pasniedzot gan siltus, gan aukstus.
9. Lai labi garšo!
Uz augšu