Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Bombejas kartupeļi ar kariju

Bombejas kartupeļi ar kariju

FOTO: Ilze Eiduka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 kg kartupeļu
  • 4 ēd. k. maigās karija pastas
  • 2 ēd. k. olīveļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež daiviņās.
    Kartupeļus nomizo un sagriež daiviņās.

    FOTO: Ilze Eiduka

  2. Samaisa kopā eļļu un Maigo karija pastu.
  3. Pastas maisījumu pievieno kartupeļiem un visu labi izmaisa.
  4. Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru un vienmērīgi izklāj kartupeļu daiviņas.
  5. Kartupeļus viegli apslaka ar eļļu.
    Kartupeļus viegli apslaka ar eļļu.

    FOTO: Ilze Eiduka

  6. Cep cepeškrāsni apmēram 30 minūtes 200 grādu temperatūrā (pēc Celsija).
    Cep cepeškrāsni apmēram 30 minūtes 200 grādu temperatūrā (pē...

    FOTO: Ilze Eiduka

  7. Kartupeļus pasniedz atsevišķi kā uzkoda kopā ar uzkodu mērcēm vai kā piedevu pie maltītes.
  8. Bombejas kartupeļi būs garšīgi tos pasniedzot gan siltus, gan aukstus.
  9. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas