Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pasta ar tīģergarnelēm

Pasta ar tīģergarnelēm

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g attīrītu tīģergarneļu
  • 4 ēd. k. olīveļļas
  • 1/2 citrona sula
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. sāls
  • 1/2 tējk. svaigi maltu melno piparu
  • 1/4 tējk. sarkano malto piparu
  • 200 ml saldā krējuma
  • 5 ēd. k. sviesta
  • 300 g tagliatelli pastas
  • Garšaugi pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Pannā sakarsē eļļu un apmēram 2 minūtes sautē tajā garneles.
  2. Gatavas garneles izņem no pannas un tajā liek ar ķiploku spiedi saspiestus ķiplokus, citrona sulu, sāli, melnos un sarkanos piparus, saldo krējumu. Visu uzvāra.
  3. Iemaisa sviestu, garneles un mazliet zaļumus pēc izvēles - ja ir, svaigus, ja ne - kaltētus.
  4. Sālsūdenī novāra pasu, sajauc tos ar garneļu mērci.

    Labu apetīti!
    Sālsūdenī novāra pasu, sajauc tos ar garneļu mērci. 

Labu...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas