Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vecais labais kuģēlis

Vecais labais kuģēlis

FOTO: Shutterstock.com

Kolekcijas: Fotoreceptes
Kuģēlis jeb kuģelis - gards kartupeļu un cauraudzīša sacepums ir vienlīdz iecienīts gan latviešu, gan lietuviešu virtuvēs.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 1.5 kg svaigu kartupeļu
  • 200 g cauraudzīša
  • 3 nelieli sīpoli
  • 3 olas
  • Sāls pēc garšas
  • Malti melnie pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Nomizo kartupeļus, sagriež gaļiņu, nomizo sīpolus.
    Nomizo kartupeļus, sagriež gaļiņu, nomizo sīpolus.

    FOTO: TeddyWife

  2. Kartupeļus sarīvē, pievieno smalki sagrieztus sīpolus, gaļiņu. Olas sakuļ un pievieno klāt. Neaizmirst par sāli un pipariem. Visu samaisa.
    Kartupeļus sarīvē, pievieno smalki sagrieztus sīpolus, gaļiņ...

    FOTO: TeddyWife

  3. Masu pārlej cepamtraukā un cep 200 grādos 40-60 min. līdz kartupeļu virsiņa ir skaisti zeltaina. Cepšanas ilgums atkarīgs no sacepuma biezuma - jo biezāks, jo ilgāk cepsies.
    Masu pārlej cepamtraukā un cep 200 grādos 40-60 min. līdz ka...

    FOTO: TeddyWife

  4. Pasniedz ar biezpienu vai sīpolu-krējuma mērci.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas