Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vecais labais kuģēlis

Vecais labais kuģēlis

FOTO: Shutterstock.com

Kolekcijas: Fotoreceptes
Kuģēlis jeb kuģelis - gards kartupeļu un cauraudzīša sacepums ir vienlīdz iecienīts gan latviešu, gan lietuviešu virtuvēs.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 1.5 kg svaigu kartupeļu
  • 200 g cauraudzīša
  • 3 nelieli sīpoli
  • 3 olas
  • Sāls pēc garšas
  • Malti melnie pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Nomizo kartupeļus, sagriež gaļiņu, nomizo sīpolus.
    Nomizo kartupeļus, sagriež gaļiņu, nomizo sīpolus.

    FOTO: TeddyWife

  2. Kartupeļus sarīvē, pievieno smalki sagrieztus sīpolus, gaļiņu. Olas sakuļ un pievieno klāt. Neaizmirst par sāli un pipariem. Visu samaisa.
    Kartupeļus sarīvē, pievieno smalki sagrieztus sīpolus, gaļiņ...

    FOTO: TeddyWife

  3. Masu pārlej cepamtraukā un cep 200 grādos 40-60 min. līdz kartupeļu virsiņa ir skaisti zeltaina. Cepšanas ilgums atkarīgs no sacepuma biezuma - jo biezāks, jo ilgāk cepsies.
    Masu pārlej cepamtraukā un cep 200 grādos 40-60 min. līdz ka...

    FOTO: TeddyWife

  4. Pasniedz ar biezpienu vai sīpolu-krējuma mērci.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurzemnieku aukstā zupa ar siļķi, olām un kartupeļiem

Kurzemnieku aukstā zupa ar siļķi, olām un kartupeļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas