Sākums > Receptes > Salāti

Vistas filejas salāti ar grilētiem baklažāniem un sieru mocarella

2011. gada 30. decembris
Foto: Spilva
Pagatavošana
30 min
1. Baklažānu sagriež ripiņās. Apcep olīveļļā ar ķiplokiem un garšvielām no abām pusēm līdz zeltaini brūnai krāsai.
2. Uz sakarsētas pannas, no abām pusēm apcep vistas filejas strēmeles, kas ir apviļātas sezama sēklās.
3. Atsevišķā bļodā sajauc spinātus, uz pusēm pārgrieztas olīvas, tomātus, mocarella sieru, mango gabaliņus un visu rūpīgi sajauc.
4. Salātus kārto uz šķīvja, pa virsu kā dekoru liek sezamā apceptas vistas filejas strēmelītes un melnās olīvas.
5. Gatavotam ēdienam pārlej pāri Spilvas Pesto mērci.
Uz augšu