Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Vistas un šampinjonu žuljēns

Vistas un šampinjonu žuljēns

FOTO: Depositphotos.com

Žuljēnu pasniedz karstu ar baltmaizes grauzdiņiem kā karsto uzkodu. Norādītie daudzumi atbilst vidēji vienai porcijai.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 90 g vistas fileju
  • 1 sīpols
  • 25 g šampinjoni
  • 15 g saldā krējuma
  • Pipari
  • Sāls
  • 1 ola
  • 30 g siera
  • Baltmaize - pāris šķēles
  • 10 g sviesta
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju, sīpolus un šampinjonus sagriež sev vēlamos gabaliņos. Produktus pakāpeniski apcep - vistu, sīpolus un tad šampinjonus.
  2. Visu pārlej ar saldo krējumu, pievieno garšvielas - sāli, melnos piparus, un izkarsē.
  3. Ieliek mazā trauciņā un virsū uzlej sakultu olu, pārber ar sieru. Liek cepeškrāsnī cepties uz 7-10 minūtēm 180 grādos.
  4. Baltmaizes grauzdiņi: baltmaizi sagriež stienīšos vai izspiež sev vēlamo formu. Liek uz, ar eļļu ieziestas, pannas, apslaka ar eļļu un cep zeltaini brūnus.
    Dekorē ar kādu šķēli šampinjonu un zaļumiem pēc izvēles.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas