Vistas un šampinjonu žuljēns

Vistas un šampinjonu žuljēns
Foto: Depositphotos.com
Žuljēnu pasniedz karstu ar baltmaizes grauzdiņiem kā karsto uzkodu. Norādītie daudzumi atbilst vidēji vienai porcijai.

Sastāvdaļas

  • 90 g vistas filejas
  • 1 sīpols
  • 25 g šampinjoni
  • 15 g saldā krējuma
  • Pipari
  • Sāls
  • 1 ola
  • 30 g siera
  • Baltmaize - pāris šķēles
  • 10 g sviesta
  • Eļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju, sīpolus un šampinjonus sagriež sev vēlamos gabaliņos. Produktus pakāpeniski apcep - vistu, sīpolus un tad šampinjonus.
  2. Visu pārlej ar saldo krējumu, pievieno garšvielas - sāli, melnos piparus, un izkarsē.
  3. Ieliek mazā trauciņā un virsū uzlej sakultu olu, pārber ar sieru. Liek cepeškrāsnī cepties uz 7-10 minūtēm 180 grādos.
  4. Baltmaizes grauzdiņi: baltmaizi sagriež stienīšos vai izspiež sev vēlamo formu. Liek uz, ar eļļu ieziestas, pannas, apslaka ar eļļu un cep zeltaini brūnus.
    Dekorē ar kādu šķēli šampinjonu un zaļumiem pēc izvēles.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi