Grillēts lasis medus - citrona mērcē

Sastāvdaļas

  • 200 g svaiga laša steika
  • 50 ml olīveļļas
  • Svaigi spiestas citrona sulsa
  • Medus
  • Jūras sāls
  • Citronpipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Olīveļļā iemaisa jūras sāli un citronpiparus (Pēc jūsu izvēlēto garšas stiprumu). Lasi apsmērē šai jau iepriekš sagatavotā olīveļļas masā un ļauj nedaudz tam savilkties ledusskapī (30min).
  2. Kad lasis savilcies, apsmērē to atkārtoti un liek to grillēties (ieteicams grillpanā, lai zivs uz dārza grilla nezaudē mitrumu.
  3. Kad lasis no abām pusēm labi apcemies, pārvieto to uz servējamā šķīvja. Pārlej ar medus - citrona mērci (medus + svaigi spiesta citrona sula 1:1).
  4. P.S. Lasis labi saskanēs ar fritētām kartupeļu pusītēm un Baltvīnu - Lindemans Chardonnay
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi