Maskarpones kūka

Sastāvdaļas

  • 500 g maskarpones
  • 400 ml skābs krējums
  • 400 g ievārījums
  • 360 g cepumu
  • Cukurs
  • 200 g sviests
  • 5 tējk. želatīna

Pagatavošana

2 min.
  1. Sablendē cepumus. Pievieno izkausētu sviestu. Iepilda formā. Cukuru samaisa ar skābo krējumu, pievieno maskarponi.
  2. Uzbriedina želatīnu, izkausē. Pielej klāt siera masai. Lej uz cepumu pamatmasas. Liek ledusskapī, lai sastingst.

Komentāri

Stella 2012. gada 7. oktobris 22:05
Man liekas, tas želatīns ir par maz. Pamatne sacietēja ideāli, bet virsū tāda pļeka vien sanāca :(
agne 2012. gada 3. jūlijs 22:49
Zemenes var pievienot pie šis kūkas.? Un cik lielu daudzumu pievienot, un kad? :))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi