Lazanja

2011. gada 10. novembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Sagriezam tomaatus, papriku un vienu siipolu+garshvielas,liekam pannaa apcepties-sauteeties. Sariiveejam burkaanus un un liekam citaa pannaa apcepties, kad burkaani apcepushies pievienojam malto gallu un vienu sagrieztu siipolu+garshvielas, apcepam.
2. Kad tomaati ar papriku pasauteejushies nnemam nost, lai atdziest, kad padzisushi pievienojam masai sariiveetu sieru.
3. Nnemam lazanjas makaronus kaartojam vienaa kaarta cepamajam trukam/pannai apakshaa.(makaronus pirms tam var pavaariit. lai miiksstaaki, bet var arii nevaariit, jo no masas taapat sasuuksie) Liekam paari kaartinnu malto gallu ar burkaaniem tad mazliet uzliek lazanjas meerciiti( ja taadas nav var uztaisiit pats, sajaucot krejumu ar majoneezi pievienojot riiveetu sieru) tad atkal makaroni un atkal galla, taa veidojam kaartinnas pa vidu var kaadu kaartinnu ar tomaatu- papriku masu ielikt. Peedeejaa kaartaa tomaatu,papriku,siera masa un visam pa virsu riiveets siers. Liekam cepeshkraasnii( es liku uz 165 graadiem apmeeram 40 minuutes,) kad sierinnsh pa virsu apcepies bruuns nnemam aaraa. Gatavs!!!
4. Pati gatavoju pirmo reizi sanaaca lloti garshiigi un saatiigi. Man pietika ar vienu gabalinnu, bet draugs apeeda 2 lielus un ar sajuusmu teica: Riit atkal mums buus Lazanja!!! :)
Uz augšu