Burkānīgie cepumi

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 0.5 kg burkānu
  • 200 g sviesta
  • 1 glāze cukura
  • 1.5 glāze miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • Kanēlis
  • Rīvēta apelsīna miziņa

Pagatavošana

60 min.
  1. Burkānus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves. Pievieno mīkstu sviestu (iepriekš to kādu laiciņu jāpatur istabas temperatūrā).
    Burkānus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves. Pievieno mīkstu...
  2. Pievieno cukuru un samaisa.
    Pievieno cukuru un samaisa.
  3. Pieber klāt kanēli un samalto apelsīna miziņu.
    Pieber klāt kanēli un samalto apelsīna miziņu.
  4. Pievieno miltus sajauktus ar cepamo pulveri.
  5. Masu samaisa.
    Masu samaisa.
  6. Gatavo masu ar karotīti liek uz cepamās pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs.
  7. Cep cepeškrāsnī 175 C grādos, kamēr sāk brūnēt.
  8. Pasniedz ar tēju vai pienu.
  9. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi