Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Burkānīgie cepumi

Burkānīgie cepumi

FOTO: Una Cvetkova

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 0.5 kg burkānu
  • 200 g sviesta
  • 1 glāze cukura
  • 1.5 glāze miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • Kanēlis
  • Rīvēta apelsīna miziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Burkānus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves. Pievieno mīkstu sviestu (iepriekš to kādu laiciņu jāpatur istabas temperatūrā).
    Burkānus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves. Pievieno mīkstu...

    FOTO: Una Cvetkova

  2. Pievieno cukuru un samaisa.
    Pievieno cukuru un samaisa.

    FOTO: Una Cvetkova

  3. Pieber klāt kanēli un samalto apelsīna miziņu.
    Pieber klāt kanēli un samalto apelsīna miziņu.

    FOTO: Una Cvetkova

  4. Pievieno miltus sajauktus ar cepamo pulveri.
  5. Masu samaisa.
    Masu samaisa.

    FOTO: Una Cvetkova

  6. Gatavo masu ar karotīti liek uz cepamās pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs.
  7. Cep cepeškrāsnī 175 C grādos, kamēr sāk brūnēt.
  8. Pasniedz ar tēju vai pienu.
  9. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pasta ar malto gaļu un lečo

Pasta ar malto gaļu un lečo

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas