Komentāri
10
Jaunākie
Vecākie
Garīgā anomālija ne recepte. Un lasot komentārus vispār ir skaidrs ka katrs te ir mēģinājis gatavot kaut ko savu tipa pēc receptes. Nu pilnīga anekdote. Nav ievērotas ne secības ne proporcijas ne gatavošanas laiki. Bet visi baigi apmierinātie. :D
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garšīga iznāca. Es liku liellopu gaļu, no garšvielām nedaudz koriandra sēkliņu, sāli un piparu maisījumu. Viss. Liels Paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt
Es gaļu vāru ilgāk. Kamēr mīksta, un pieberu vēl sauju putraimus vai grūbas. Zupiņa sanāk tumīgāka. Labu apetīti!
Vērtējums
Atbildēt
Man kaut ka nesanaca.Laikam par daudz no visa ka un par maz bietes.
Gala man sanaca pacieta un bija ilgi javara.Bet nu est jau vareja!
Gala man sanaca pacieta un bija ilgi javara.Bet nu est jau vareja!
Vērtējums
Atbildēt
Cepjot pielieku tomātu mērci apm. 250 gr un pārkaisu ar citronskābi ( citronskābe etiķa vietā).....lai būtu lētāk, cūkgaļas vietā vāru 700-1000 gr vistu muguriņas ( ātri un lēti)..........
Vērtējums
Atbildēt
Shii ir mana miiljaakaa zupele forever!!!
Vērtējums
Atbildēt
Sanāca gardi, liels paldies. :))
Es gan liku apmēram 700 gr. cūkgaļas lāpstiņas bez kaula,sagrieztus kā gulaša gabaliņus un labi apceptus garšvielās. Vārīta gaļa ģimenē īpaši neiet pie sirds.
Es gan liku apmēram 700 gr. cūkgaļas lāpstiņas bez kaula,sagrieztus kā gulaša gabaliņus un labi apceptus garšvielās. Vārīta gaļa ģimenē īpaši neiet pie sirds.
Vērtējums
Atbildēt
Gardi gan. Un dikti smux šķīvis pēzdīgā bilžukā :))
Vērtējums
Atbildēt
cik ilgi javara gaļa?
Vērtējums
Atbildēt
KAD IZLASIJU SASTAVDALAS MAZLIET BAIDIJOS PAR KAPOSTIEM ZUPA, BET SANACA PATIESAM GARSIGA.PALDIES AUTORAM.
Vērtējums
Atbildēt