Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
10
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Vilnis Salzemnieks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Garīgā anomālija ne recepte. Un lasot komentārus vispār ir skaidrs ka katrs te ir mēģinājis gatavot kaut ko savu tipa pēc receptes. Nu pilnīga anekdote. Nav ievērotas ne secības ne proporcijas ne gatavošanas laiki. Bet visi baigi apmierinātie. :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Silva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīga iznāca. Es liku liellopu gaļu, no garšvielām nedaudz koriandra sēkliņu, sāli un piparu maisījumu. Viss. Liels Paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Andris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es gaļu vāru ilgāk. Kamēr mīksta, un pieberu vēl sauju putraimus vai grūbas. Zupiņa sanāk tumīgāka. Labu apetīti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gneska
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man kaut ka nesanaca.Laikam par daudz no visa ka un par maz bietes.
Gala man sanaca pacieta un bija ilgi javara.Bet nu est jau vareja!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Ligita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cepjot pielieku tomātu mērci apm. 250 gr un pārkaisu ar citronskābi ( citronskābe etiķa vietā).....lai būtu lētāk, cūkgaļas vietā vāru 700-1000 gr vistu muguriņas ( ātri un lēti)..........
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
U
Uldis Lapse
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Shii ir mana miiljaakaa zupele forever!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Maruta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca gardi, liels paldies. :))
Es gan liku apmēram 700 gr. cūkgaļas lāpstiņas bez kaula,sagrieztus kā gulaša gabaliņus un labi apceptus garšvielās. Vārīta gaļa ģimenē īpaši neiet pie sirds.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Arvic
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gardi gan. Un dikti smux šķīvis pēzdīgā bilžukā :))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cik ilgi javara gaļa?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
EVIJA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
KAD IZLASIJU SASTAVDALAS MAZLIET BAIDIJOS PAR KAPOSTIEM ZUPA, BET SANACA PATIESAM GARSIGA.PALDIES AUTORAM.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Zupas

Jaunākās receptes