Komentāri
22
Jaunākie
Vecākie
Ļoti garšīga un viegli pagatavojama!!!!
Vērtējums
Atbildēt
Paldies,ļoti garšīgi sanāca!
Vērtējums
Atbildēt
Gardākā rudens augļu kūka šoruden. Esmu sajūsmā par šo atklājumu. Kūka ļoti garšoja gan bērniem,gan màmiņām un tētukiem. Ļoti vienkārši un ātri pagatavojama.
Vērtējums
Atbildēt
loti garsigi sekoju intas ieteikumam un pievienoju 4karotes cietes
pa stundu kuka gatava
pa stundu kuka gatava
Vērtējums
Atbildēt
Paldies par recepti!
Man arī vismaz 2 stundas cepās.
Diez ko estētiski gan neizskatās, gatavojām ar lauku olām,kurām diezgan izteikts dzeltenums, izņemot no cepeškrāsns, izskatījās pēc milzīgas omletes. :D
Bet vispār, kūka garšīga, gatavojām ar bumbieriem un ēdām ar putukrējumu un svaigu brūkleņu mērci. Būs jāpamēģina arī ar vaniļas saldējumu,varētu būt vēl gardāk. :)
Man arī vismaz 2 stundas cepās.
Diez ko estētiski gan neizskatās, gatavojām ar lauku olām,kurām diezgan izteikts dzeltenums, izņemot no cepeškrāsns, izskatījās pēc milzīgas omletes. :D
Bet vispār, kūka garšīga, gatavojām ar bumbieriem un ēdām ar putukrējumu un svaigu brūkleņu mērci. Būs jāpamēģina arī ar vaniļas saldējumu,varētu būt vēl gardāk. :)
Vērtējums
Atbildēt
agdievs
Vērtējums
Atbildēt
Kūka cepās divas stundas un tik un tā bija šķidra!!!
Darīju visu soli pa solim, kā receptē tika norādīts...
Krējuma maisījumam vajadzētu klāt likt 2-3 ēdamkarotes cietes.
Darīju visu soli pa solim, kā receptē tika norādīts...
Krējuma maisījumam vajadzētu klāt likt 2-3 ēdamkarotes cietes.
Vērtējums
Atbildēt
Super garda kūka :-):-):-) Man un manai ģimenei tā ļoti, ļoti garšoja.Paldies par recepti.Iesaku arī tiem, kas vēl domā, nav ko domāt....jāgatavo.:-):-):-)
Vērtējums
Atbildēt
Cik ilgi cepāt un kādā temperatūrā? Es cepu 180 grādos pa vidu cepeškrāsnī un man pēc 1h un 10min. tur viss bija šķidrs un mīkla neizcepusies. Nu jau sutinu 1,5h.
Vērtējums
Atbildēt
Tiko uzcepu man likās ļoti garšīga ,bērniem par skābu.Nākamreiz likšu mazāk citrona sulas.
Vērtējums
Atbildēt
No visām ābolkūkām šī pēc izskata patika visvairāk. Tad nu to arī gatavoju. Man vēl bija biezpiens, ko pielikt klāt, tā kā, viss sanāca ļoti ļoti garšīgi. Paldies par recepti! Eju tagad otrreiz to cept!
Vērtējums
Atbildēt
Salīdzinoši vienkārša un ļoti garda abolkūka! :)
Vērtējums
Atbildēt
Nupat uzcepu. ņamma! :) Es tikai mīklai sviestu liku 100gr, un krējuma pārlējumam ar tikai 200gr krējuma... :)
Vērtējums
Atbildēt
Kūka gatava. Sanāca ļoti laba. Varbūt nedaudz par saldu. Tā nu izdomāju nākamreiz ābolu vietā likt persikus un dzērvenes (skābumiņam).
Ēdām kopā ar vaniļas saldējumu - iesaku visiem, kas šo kūku taisa. Kolosāli. Tieši silta kūka ar aukstu saldējumu. Jā, nu vienīgi varētu vēlēties kādu dzērveni vai ko tādu klāt.
Ēdām kopā ar vaniļas saldējumu - iesaku visiem, kas šo kūku taisa. Kolosāli. Tieši silta kūka ar aukstu saldējumu. Jā, nu vienīgi varētu vēlēties kādu dzērveni vai ko tādu klāt.
Vērtējums
Atbildēt
Šobrīd cepu šo kūku un jau tagad jūtu, ka tā būs mūsu mīļākā ābolkūkas recepte. Tiesa, smilšu mīklu es nopirku tirgū, Ls 1,50 kg. Līdz ar to kūka tapa par ļoti ātri pagatavojamu. Gaidīšu rezultātu.
Vērtējums
Atbildēt
izskatās ļoti garda, šodien pat jāuzcep!
Vērtējums
Atbildēt
burviigi, sanaaca ljoti garda! laba recepte. Trekna gan un kopaa ar vaniljas meerci, nu vnk bez vaardiem - .....mmm garda. Patieshaam iesaku!
Vērtējums
Atbildēt
Paldies par recepti!Šodien uzcepu kūku, sanāca ļoti garda!!!! :)
Vērtējums
Atbildēt
Bija loti garšīgi un pirmajā dienā viss tika apēsts:) vienīgais ,kas man prasījās, bija krējuma un cukura parklajums pa virsu,bet tas ir gaumes jautājums. Tiešām laba recepte un šodien cepšu jau otro reizi šo kūku.paldies par labo recepti!
Vērtējums
Atbildēt
Izskatās tiešām ļoti gardi.
Obligāti būs jāizmēģina
Obligāti būs jāizmēģina
Vērtējums
Atbildēt
baigi labais!!!
Vērtējums
Atbildēt
Mmm... no bildes vien siekala tek :)
Vērtējums
Atbildēt