Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
22
Jaunākie Vecākie
Z
Zane t
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīga un viegli pagatavojama!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies,ļoti garšīgi sanāca!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elīna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gardākā rudens augļu kūka šoruden. Esmu sajūsmā par šo atklājumu. Kūka ļoti garšoja gan bērniem,gan màmiņām un tētukiem. Ļoti vienkārši un ātri pagatavojama.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
ali
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
loti garsigi sekoju intas ieteikumam un pievienoju 4karotes cietes
pa stundu kuka gatava
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Santa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti!

Man arī vismaz 2 stundas cepās.

Diez ko estētiski gan neizskatās, gatavojām ar lauku olām,kurām diezgan izteikts dzeltenums, izņemot no cepeškrāsns, izskatījās pēc milzīgas omletes. :D
Bet vispār, kūka garšīga, gatavojām ar bumbieriem un ēdām ar putukrējumu un svaigu brūkleņu mērci. Būs jāpamēģina arī ar vaniļas saldējumu,varētu būt vēl gardāk. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
r
raitis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
agdievs
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kūka cepās divas stundas un tik un tā bija šķidra!!!
Darīju visu soli pa solim, kā receptē tika norādīts...
Krējuma maisījumam vajadzētu klāt likt 2-3 ēdamkarotes cietes.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zuze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super garda kūka :-):-):-) Man un manai ģimenei tā ļoti, ļoti garšoja.Paldies par recepti.Iesaku arī tiem, kas vēl domā, nav ko domāt....jāgatavo.:-):-):-)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik ilgi cepāt un kādā temperatūrā? Es cepu 180 grādos pa vidu cepeškrāsnī un man pēc 1h un 10min. tur viss bija šķidrs un mīkla neizcepusies. Nu jau sutinu 1,5h.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Iveta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tiko uzcepu man likās ļoti garšīga ,bērniem par skābu.Nākamreiz likšu mazāk citrona sulas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Karīna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
No visām ābolkūkām šī pēc izskata patika visvairāk. Tad nu to arī gatavoju. Man vēl bija biezpiens, ko pielikt klāt, tā kā, viss sanāca ļoti ļoti garšīgi. Paldies par recepti! Eju tagad otrreiz to cept!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Salīdzinoši vienkārša un ļoti garda abolkūka! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dace
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nupat uzcepu. ņamma! :) Es tikai mīklai sviestu liku 100gr, un krējuma pārlējumam ar tikai 200gr krējuma... :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
I,
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kūka gatava. Sanāca ļoti laba. Varbūt nedaudz par saldu. Tā nu izdomāju nākamreiz ābolu vietā likt persikus un dzērvenes (skābumiņam).
Ēdām kopā ar vaniļas saldējumu - iesaku visiem, kas šo kūku taisa. Kolosāli. Tieši silta kūka ar aukstu saldējumu. Jā, nu vienīgi varētu vēlēties kādu dzērveni vai ko tādu klāt.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
I.
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šobrīd cepu šo kūku un jau tagad jūtu, ka tā būs mūsu mīļākā ābolkūkas recepte. Tiesa, smilšu mīklu es nopirku tirgū, Ls 1,50 kg. Līdz ar to kūka tapa par ļoti ātri pagatavojamu. Gaidīšu rezultātu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Madara
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
izskatās ļoti garda, šodien pat jāuzcep!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dace
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
burviigi, sanaaca ljoti garda! laba recepte. Trekna gan un kopaa ar vaniljas meerci, nu vnk bez vaardiem - .....mmm garda. Patieshaam iesaku!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Juliana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti!Šodien uzcepu kūku, sanāca ļoti garda!!!! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lilita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bija loti garšīgi un pirmajā dienā viss tika apēsts:) vienīgais ,kas man prasījās, bija krējuma un cukura parklajums pa virsu,bet tas ir gaumes jautājums. Tiešām laba recepte un šodien cepšu jau otro reizi šo kūku.paldies par labo recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lieliskaaa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izskatās tiešām ļoti gardi.
Obligāti būs jāizmēģina
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
enģe
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
baigi labais!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
miii
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mmm... no bildes vien siekala tek :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes