Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
7
Jaunākie Vecākie
T
Thera
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Fantastiski cepumi!!! Ķirša vietā lietoju saldētās meža ogas un iztiku bez glazūras. Visiem ļoti garšoja! Liels paldies par recepti!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lāsma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izskatās garidi, mēs ar māsu mēģināsim pagatavot šo ēdienu. Cerams ka izdosies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
1 dl (decilitrs) – 100 ml
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kas ir dl??? ēdamkarotes???
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
marija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti gardi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Santa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es it kā mērīju visu ar trauciņiem,bet nesanāca.. :( varbūt sodas daudzums nav pareizi norādīts? jo galīgi nepacēlās manējie cepumi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lote
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jūs esat pārliecināta,ka mīklai ir norādītas visas sastāvdaļas un pareizās proporcijas? Visu taisīju pēc norādītas receptes, bet man galīgi nekas nesanāca, beigās dabūju eksperimenēt un pievienot papildus kaut ko, lai viss nebūtu jāmet podā..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes