-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Šokolādes cepumi ar ķiršiem
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1.5 dl sviesta
-
2 dl cukura
-
1 ola
-
1 tējk. vanilīna cukurs
-
4 dl milt
-
1 dl kakao pulvera (nesaldināts)
-
1 /4 tējk. cepamā pulvera
-
1 /4 soda
-
Škipsniņa sāls
-
40 ķiršu bez kauliņiem
-
Glazūrai:
-
100 g melnās šokolādes
-
200 g kondensētā piena (pus bundžiņa)
-
2 ēd. k. sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Mīkstu sviestu un cukuru kārtīgi samaisa, pievieno olu un vaniļas cukuru.
-
Pārējās sausās sastāvdaļas samaisa kopā un pievieno sviesta maisījumam. Kārtīgi samaisa.
-
Izveido nelielas bumbiņas (2,5 -3cm), kurās iespiež nelielu bedrīti un liek iekšā ķirsi.
-
Liek uz plāts, kas pārklāta ar cepamo papīru.
-
Cep 175 grādos 10-12min. Nepārcep!!! Cepumiem ir jābūt mīkstiem kad tos izņem no krāsns. Atdzesē.
-
Kausē šokolādi, sviestu ar kondensēto pienu kamēr tas sabiezē (5-7min).
-
Pārklāj atdzesētos cepumus.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs