Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Šokolādes cepumi ar ķiršiem

2011. gada 12. augusts
Foto: Marija Kalna
Pagatavošana
40 min
1. Mīkstu sviestu un cukuru kārtīgi samaisa, pievieno olu un vaniļas cukuru.
2. Pārējās sausās sastāvdaļas samaisa kopā un pievieno sviesta maisījumam. Kārtīgi samaisa.
3. Izveido nelielas bumbiņas (2,5 -3cm), kurās iespiež nelielu bedrīti un liek iekšā ķirsi.
4. Liek uz plāts, kas pārklāta ar cepamo papīru.
5. Cep 175 grādos 10-12min. Nepārcep!!! Cepumiem ir jābūt mīkstiem kad tos izņem no krāsns. Atdzesē.
6. Kausē šokolādi, sviestu ar kondensēto pienu kamēr tas sabiezē (5-7min).
7. Pārklāj atdzesētos cepumus.
Foto: Marija Kalna
8. Lai labi garšo!
Uz augšu