Puskilograms jauno dārzeņu: kartupeļu, kāpostu, burkānu, zirnīšu u.c
Puslitrs ūdens
Litrs piena
Lauru lapa
6melno piparu graudi
Sāls
2šķēlītes svaigas vai kūpinātas cūkgaļas
2gurķi
Sasmalcināti zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
100 min.
Dārzeņus notīra, sagriež vienādos gabaliņos, saber katlā un pārlej ar ūdeni. Pievieno lauru lapu un piparus, tad vāra, līdz dārzeņi gandrīz mīksti. Gaļu sagriež smalkos gabaliņos, sacep uz pannas un pievieno zupai, tad pasāla. Pienu uzvāra, pielej dārzeņiem un turpina vārīšanu, līdz tie gatavi. Gurķus nomizo, smalki sagriež un pieliek zupai. Pirms pasniegšanas pievieno zaļumus.