Dārzeņu zupa

Sastāvdaļas

  • Puskilograms jauno dārzeņu: kartupeļu, kāpostu, burkānu, zirnīšu u.c
  • Puslitrs ūdens
  • Litrs piena
  • Lauru lapa
  • 6 melno piparu graudi
  • Sāls
  • 2 šķēlītes svaigas vai kūpinātas cūkgaļas
  • 2 gurķi
  • Sasmalcināti zaļumi

Pagatavošana

100 min.
  1. Dārzeņus notīra, sagriež vienādos gabaliņos, saber katlā un pārlej ar ūdeni. Pievieno lauru lapu un piparus, tad vāra, līdz dārzeņi gandrīz mīksti. Gaļu sagriež smalkos gabaliņos, sacep uz pannas un pievieno zupai, tad pasāla. Pienu uzvāra, pielej dārzeņiem un turpina vārīšanu, līdz tie gatavi. Gurķus nomizo, smalki sagriež un pieliek zupai. Pirms pasniegšanas pievieno zaļumus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi