Kraukšķīgā vistiņa ar "odziņu"

Kraukšķīgā vistiņa ar "odziņu"
Foto: Depositphotos.com
Kraukšķīgā vistas fileja. Vēlams ēst siltu, jo atdziestot vairs nav tik kraukšķīga.

Sastāvdaļas

  • 3 vistas filejas
  • 200 g kukurūzas pārslu (vai sezama sēkliņu)
  • 2 olas
  • 1 citrona sula
  • 1 daiviņa ķiploka
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

35 min.
  1. Gaļu sagriež pagaros gabaliņos.
  2. Ķiploku ar ķiplokspiedi iespiež citrona sulā, pieliek sāli un piparus.
  3. Maisījumā iejauc gaļu un atstāj uz 15 minūtēm.
  4. Gaļu apviļā miltos, tad olā, tad sasmalcinātās kukurūzu pārslās (vai sezama sēkliņās).
  5. Cep uz pannas sakarsētā eļļā, kamēr gaļa kļūst zeltaina.
  6. Pasniedz ar mērcīti pēc izvēles.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Aija 2011. gada 26. jūlijs 21:49
SUPER!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi