Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kraukšķīgā vistiņa ar "odziņu"

Kraukšķīgā vistiņa ar "odziņu"

FOTO: Depositphotos.com

Kraukšķīgā vistas fileja. Vēlams ēst siltu, jo atdziestot vairs nav tik kraukšķīga.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 vistas filejas
  • 200 g kukurūzas pārslu (vai sezama sēkliņu)
  • 2 olas
  • 1 citrona sula
  • 1 daiviņa ķiploka
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Gaļu sagriež pagaros gabaliņos.
  2. Ķiploku ar ķiplokspiedi iespiež citrona sulā, pieliek sāli un piparus.
  3. Maisījumā iejauc gaļu un atstāj uz 15 minūtēm.
  4. Gaļu apviļā miltos, tad olā, tad sasmalcinātās kukurūzu pārslās (vai sezama sēkliņās).
  5. Cep uz pannas sakarsētā eļļā, kamēr gaļa kļūst zeltaina.
  6. Pasniedz ar mērcīti pēc izvēles.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas