Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Laša fileja ar pastu

Laša fileja ar pastu
Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 450 g laša filejas
  • 225 g pastas (fusilli)
  • 175 g ķiršu tomātiņu
  • 150 ml saldā krējuma
  • 1 /2 apelsīna (rīvēta miziņa)
  • Sasmalcināti pētersīļi
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Laša fileju sagriež nelielās strēmelītēs.
  2. Tomātiņus pārgriež uz pusēm.
  3. Uzvāra pastu.
  4. Apcep lasi pannā un tad tam pievieno tomātus, sāli, piparus un apelsīnu miziņu.
  5. Pacep vēl 10 min un tad pievieno pastu un saldo krējumu.
  6. Pārkaisa ar pētersīļiem.
  7. Lai labi garšo!

Pamatēdieni

Jaunākās receptes