Laša fileja ar pastu

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 450 g laša filejas
  • 225 g pastas (fusilli)
  • 175 g ķiršu tomātiņu
  • 150 ml saldā krējuma
  • 1 /2 apelsīna (rīvēta miziņa)
  • Sasmalcināti pētersīļi
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Laša fileju sagriež nelielās strēmelītēs.
  2. Tomātiņus pārgriež uz pusēm.
  3. Uzvāra pastu.
  4. Apcep lasi pannā un tad tam pievieno tomātus, sāli, piparus un apelsīnu miziņu.
  5. Pacep vēl 10 min un tad pievieno pastu un saldo krējumu.
  6. Pārkaisa ar pētersīļiem.
  7. Lai labi garšo!

Komentāri

kristine 2016. gada 21. februāris 17:43
atri un loti garshiigi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi