Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vista saldajā krējumā

Vista saldajā krējumā

FOTO: Kaspars Barsukovs

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas fileja
  • 400 g šampinjoni
  • Apmēram 4 tomāti
  • 1 sīpols
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 1 paprika
  • 200 ml saldais krējums
  • Garšvielas
  • Lauru lapas
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sākumā sagriežam vistas fileju.
    Sākumā sagriežam vistas fileju.

    FOTO: Kaspars Barsukovs

  2. Uzliekam karsēties katlu, kurā gatavosim mērci, pa to laiku griežam sīpolu, ķiplokus, šampinjonus un papriku. Kad katls uzkarsis ielejam mazliet eļļas un liekam cepties vistu.
    Uzliekam karsēties katlu, kurā gatavosim mērci, pa to laiku...

    FOTO: Kaspars Barsukovs

  3. Kad vista apcepusies ņemam to ārā un liekam citā traukā. Sākam cept sīpolus ar ķiplokiem tai pašā katlā, kur cepās vista.
    Kad vista apcepusies ņemam to ārā un liekam citā traukā. Sāk...

    FOTO: Kaspars Barsukovs

  4. Kad sīpoli un ķiploki mazliet apbrūninās, pievienojam sagrieztos šampinjonus un ūdeni 1/4 glāzes, sautējam 3 min.
    Kad sīpoli un ķiploki mazliet apbrūninās, pievienojam sagrie...

    FOTO: Kaspars Barsukovs

  5. Pēc tam pievienojam papriku, apjaucam un atstājam sautēties 5 min.
    Pēc tam pievienojam papriku, apjaucam un atstājam sautēties...

    FOTO: Kaspars Barsukovs

  6. Pa to laiku sagriežam tomātus.
    Pa to laiku sagriežam tomātus.

    FOTO: Kaspars Barsukovs

  7. Pēc 5 min pievienojam tomātus un garšvielas, lauru lapas, sāli un piparus.
    Pēc 5 min pievienojam tomātus un garšvielas, lauru lapas, sā...

    FOTO: Kaspars Barsukovs

  8. Pārmaisa un atstājam sautēties līdz tomāti izšķīst un pievienojam klāt saldo krējumu.
    Pārmaisa un atstājam sautēties līdz tomāti izšķīst un pievie...

    FOTO: Kaspars Barsukovs

  9. Atjaucam, nogaršojam, ja pietrūkst garšvielu pievienojam vēl klāt.
    Atjaucam, nogaršojam, ja pietrūkst garšvielu pievienojam vēl...

    FOTO: Kaspars Barsukovs

  10. Beigās, ja vēlas pievienojiet zaļumus (lociņus, dilles). Piedevās var izmantot gan kartupeļus, gan makaronus, gan rīsus.
  11. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas