Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
9
Jaunākie Vecākie
G
Gich
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu tante krievija pievieno arī uzbriedušas grūtas jeb putraimu un pēc cepšanas apvāršņa nedaudz krējuma mērcīte kā nu kuram,bet variantu daudz,bet garšīgi jebkura gadījumā
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
c
chuhnja
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu,mans virs pec tas sniceles vaideja vairakus gadus.Tad es,uz savu galvu to kotlesu masu iejaucu,proti,labu kiplocin klatan aridzan.Savilaju to formu,bet vartiju to visu-milta,ola,rivmaize.Pecak mazliet nosutinaju vegetas udeniti,lai ta snicele tak pasut,lai maiga paliek.Ko Jus visi nemas ar to maizes un piena liksanu klatan,johaidi?!!!!Pilnigi derdzas-Jus tak to sniceli vai kotleti nerijat tapat vien-klatan nak karfelis,gan jau laba saimniece i piena merci(kas no miltiem)piesaus klat.Ta ka-cep tik sniceli augsa!Mans puika(18 menesi norija 1 veselu+kartupelu putru+pustomatu,ta luk!
Labu apetiti!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ņaMM
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti laba recepte pameginaju ka rakstits, gardi sanaca ,tomer atskiras no kotletes!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
liinux
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šniceli veido no kapātas( nevis maltas) gaļas! Pievieno smalki sagrieztus sīpolus, kiploku daiviņu, sāla , piparo,pievieno mazliet sakultu olu. Pēc tam panē rīvmaizē un cep!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Agris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kautkā neticas, ka parasti cepot kotletes liekat klāt 250 gramus baltmaizes uz kg gaļas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
bum
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
mjā, šī, diemžēl, laikam nav recepte, ko es meklēju, šitā es cepu parastas kotletes. Manā bērnībā pilsētas galvenajā ēdnīcā bija"moldāvu bitočki" - tāda kā kotlete ļoti biezā panējumā - tad nesapratu,kas tā par kraukšķīgo ādiņu, tagad domāju, ka tas ir kas līdzīgs kā Slovākijā un Čehijā panē foreles vai Anglijā "fish and chips". Un tā maltā gaļa arī bija atšķirīga - ne tāda kā šnicelēs un kotletēs
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Agris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
janka, pirms gudri runāt, no sākuma pamēģini pagatavot tieši kā aprakstīts un sanāks tā pati veco laiku šnicele. Visa fiška ūdenī.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
indra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Superiiga, taada kaa es eedu mazina ednicaa, paldies par labaam atminaam!:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes