Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

FOTO: Agris

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltās gaļas (ne kotlešu masas)
  • 250 g baltmaizes
  • Piens
  • 1 paliels vai 2 nelieli sīpoli
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Eļļa cepšanai
  • Rīvmaize
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Baltmaizi izmērcē pienā, samaļ ar sīpoliem un ķiplokiem. Sajauc ar gaļu, pievieno sāli, piparus. Pievieno kotlešu masai ūdens tik daudz, lai, veidojot šniceles, masa nebruktu.
  2. Te vajag mazliet piešauties. Ūdeni pievieno mazām devām. Tad izveido gaļas bumbiņu, liek uz plaukstas un veido plaukstas garumā iegarenu šniceli - sanāk tāda gareniski ovāla.
  3. Rīvmaizē apvāļā un liek uz sakarsētas pannas, un cep.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA