Padomju laiku šniceles

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltās gaļas (ne kotlešu masas)
  • 250 g baltmaizes
  • Piens
  • 1 paliels vai 2 nelieli sīpoli
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Eļļa cepšanai
  • Rīvmaize

Pagatavošana

20 min.
  1. Baltmaizi izmērcē pienā, samaļ ar sīpoliem un ķiplokiem. Sajauc ar gaļu, pievieno sāli, piparus. Pievieno kotlešu masai ūdens tik daudz, lai, veidojot šniceles, masa nebruktu.
  2. Te vajag mazliet piešauties. Ūdeni pievieno mazām devām. Tad izveido gaļas bumbiņu, liek uz plaukstas un veido plaukstas garumā iegarenu šniceli - sanāk tāda gareniski ovāla.
  3. Rīvmaizē apvāļā un liek uz sakarsētas pannas, un cep.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Gich 2014. gada 6. jūnijs 13:03
Nu tante krievija pievieno arī uzbriedušas grūtas jeb putraimu un pēc cepšanas apvāršņa nedaudz krējuma mērcīte kā nu kuram,bet variantu daudz,bet garšīgi jebkura gadījumā
chuhnja 2013. gada 26. jūnijs 21:42
Nu,mans virs pec tas sniceles vaideja vairakus gadus.Tad es,uz savu galvu to kotlesu masu iejaucu,proti,labu kiplocin klatan aridzan.Savilaju to formu,bet vartiju to visu-milta,ola,rivmaize.Pecak mazliet nosutinaju vegetas udeniti,lai ta snicele tak pasut,lai maiga paliek.Ko Jus visi nemas ar to maizes un piena liksanu klatan,johaidi?!!!!Pilnigi derdzas-Jus tak to sniceli vai kotleti nerijat tapat vien-klatan nak karfelis,gan jau laba saimniece i piena merci(kas no miltiem)piesaus klat.Ta ka-cep tik sniceli augsa!Mans puika(18 menesi norija 1 veselu+kartupelu putru+pustomatu,ta luk!
Labu apetiti!!!!
inga 2012. gada 7. oktobris 14:01
ņaMM

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni