Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
16
Jaunākie Vecākie
m
mantinieks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik cilvēku, tik recepšu, šī recepte ir klasiska-pārbaudītas vērtības rullē! Es vēl tikai pievienoju drusku etiķi, vai izspiežu citronu, uz tilpumu pēc garšas! Labu apetīti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rasma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Aizejiet uz veikalu,nopērciet auksto zupu burciņā,pievienojiet smalki sagrieztus sīpollokus,dilles, uz rupjās sakņu rīves sarīvētus svaigus gurķus, novārītas olas, vārītus kubiņos sagrieztu kartupeļus,pielejiet kefīru vai rūgušpienu aukstajai zupai,pielieciet sāli pēc garšas. Labu apetīti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
leonardo
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
recepte vienkārša, viegli un ātri pagatavojama, visa pietiek , neko nevajag papildināt, sāli neprasa. ideāla !
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Andris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kā ir ar garšvielām ? Etiķis, cukurs un sals ? .... Recepte manuprāt uzrakstīta pārak vienkārši, nekas garšīgs nesanāks
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es bietes vāru pati, sarīvēju un izmantoju kā zupas sastāvdaļu. Ja nav pieejams kefīrs, var izmantot arī paniņas (die Buttermilch) vai jogurtu bez piedevām. Ja liekas par , var pievienot skābu krējumu (Creme fraiche). Man patīk, ja tiek piegriezts arī mazsālīts gurķītis (tos var pagatavot arī pats), bet daži grib arī desu klāt.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Juris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
@Mario Klausies, bet ja es dzivoju Vacijas dienvidos un pie mums ne veikalos ne kafeinicas ne restoranos nav iespejams nopirkt to zupu ko tad? Kefiru tikai krievu veikala var dabut un to tad ar Buttermilch jamaisa! Taka paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aigars R
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
iesaku nevis griezt bet uz riives sarivet!! izteiktaka garsa buuus
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Arnolds
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nu superīga recepte, ar garšas niansēm var variēt
bet atkal latvieši ar saviem pārmetumiem.
Viss ko Tu dari ir labs un ko kāds cits- sū#s. Izskaudiet to slikto īpašību vienreiz!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lusy
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šeit vel derētu sinepes ar sāli.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
saša
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kā viss labāk var pasniekt zupu lai varētu visiem garšot un patikt??
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mario
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Aizej uz veikalu, nopērc auksto zupu burciņā un zupa gatava, vai nav vieglāk aiziet uz ēdnīcu un paēst? Var būt kāds zina īsto zupas recepti, nevis kā jāuzsilda gatavu zupu burciņā?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mario
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Aizej uz veikalu, nopērc auksto zupu burciņā un zupa gatava, vai nav vieglāk aiziet uz ēdnīcu un paēst? Var būt kāds zina īsto zupas recepti, nevis kā jāuzsilda gatavu zupu burciņā?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Renārs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mana zupa
Marinētas Bietes, saldais krējums, Kefīrs, Desa, vārītas olas, Gurķis, loki , dilles
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bietes var likt arī mazāk, lai baigi nesit to biešu garšu!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
margarita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man personīgi gribās zināt vai šai receptei var likt klāt dārza bietes(vārītas)?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lelde
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man jau patīk vienu vai divus vārītus kartupeļus piegriezt,bet var arī šādi,svaigāk un vairāk var ieēst, ļoti garšīgi! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Zupas

Jaunākās receptes