Hurma ar Feta sieru

Sastāvdaļas

  • 2 hurmas
  • 200 g Feta siera
  • 4 šķēle/s kūpināta bekona
  • 1 laims
  • Pipari
  • Timiāns

Pagatavošana

20 min.
  1. Hurmas pārgriež uz pusēm, katrai pusītei virsū uzspiež laima sulas, pārliek pāri Fetas siera šķēlītes un pārkaisa ar pipariem un timiānu,
  2. Liek cepeškrāsnī 200 grādos un cep 20-25 min.
  3. Izceptam virsū liek bekona šķēlītes, kas pirms tam uz pannas apcepta. Klāt pasniedz laima daiviņas.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi