Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Gurķu zupa ar kūpinātu lasi

Gurķu zupa ar kūpinātu lasi

FOTO: Betija

Ta kā ir parādījušies, jaunie gurķi un tepat no LV, gribējās, ko tādu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 2 lieli gurķi
  • 2 vidēji sīpoli
  • 700 ml dārzeņu buljona
  • Omega-3 eļļa
  • Saišķītis svaigu diļļu
  • 100 ml saldā krējuma
  • 100 g kūpināts lasis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Gurķus nomizo un gareniski pārgriež uz pusēm, izņem sēklas un sagriež daiviņās.
    Gurķus nomizo un gareniski pārgriež uz pusēm, izņem sēklas u...

    FOTO: Betija

  2. Notīra sīpolus un sīki sakapā. 1 ēd. k. Omega-3 –eļļas uzkarsē pannā un tajā dažas minūtes apcep sīpolus un gurķus. Pēc tam pielejiet 700 ml dārzeņu buljonu un sautējiet (8-10 min.).
  3. Saldo krējumu uzputo stingrās putās.
  4. Lasi sagriež plānās šķēlītēs.
  5. Nomazgā dilles un smalki sakapā. Dažus zariņus atstājiet dekorēšanai.
  6. Gurķu zupu sablenderē blenderī, un pievieno sakapātas dilles. Pikantākai garšai var pievienot piparus un zaļumu garšvielu.
  7. Gurķu zupu pasniedz šķīvjos, vidū ievieto nedaudz krējuma, virsu uzliekot laša šķēlītes, un dekorē ar dillēm.
  8. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Klasiskā lazanja

Klasiskā lazanja

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas