Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābolu - biezpiena pīrāgs

Ābolu - biezpiena pīrāgs

FOTO: Silvija Napalkova

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g margarīna
  • 2 olas
  • 100 g cukura
  • 1/2 tējk. sodas
  • 100 g biezpiena
  • Āboli
  • 1 glāze/s miltu (160 g)
  • Manna un margarīns cepamā trauka ieziešanai
  • Pārliešanai:
  • 1 ola
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • 1 ēd. k. cukura
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sajauc olas ar cukuru, nedaudz saputojot, pievieno izkausētu margarīnu vai eļļu, biezpienu un samaisa.
  2. Sodu pievieno miltiem - samaisa , tad miltus pievieno masai - samaisa un ieliek to vēsumā, kamēr sagatavo pārējo.
  3. Ābolu sagriež šķēlītēs. Cepamo trauku ieziež ar margarīnu un izkaisa ar mannu. Gatavo mīklu lej formā un pārliek ar āboliem, ābolus pārkaisa mazliet ar kanēli, tad pārlej ar krējuma un olu maisījumu.
  4. Cep 150 grādu temperatūrā 20- 25 min., kamēr brūna garoziņa.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurzemes strogonovs

Kurzemes strogonovs

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas