Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Ābolu - biezpiena pīrāgs

2011. gada 23. aprīlis
Foto: Silvija Napalkova
Pagatavošana
40 min
1. Sajauc olas ar cukuru, nedaudz saputojot, pievieno izkausētu margarīnu vai eļļu, biezpienu un samaisa.
2. Sodu pievieno miltiem - samaisa , tad miltus pievieno masai - samaisa un ieliek to vēsumā, kamēr sagatavo pārējo.
3. Ābolu sagriež šķēlītēs. Cepamo trauku ieziež ar margarīnu un izkaisa ar mannu. Gatavo mīklu lej formā un pārliek ar āboliem, ābolus pārkaisa mazliet ar kanēli, tad pārlej ar krējuma un olu maisījumu.
4. Cep 150 grādu temperatūrā 20- 25 min., kamēr brūna garoziņa.

Lai labi garšo!
Uz augšu